Forejt odchází z Hradu? ...a skandální video k tomu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Forejt odchází z Hradu? ...a skandální video k tomu

Zemanovi byl ve všem k ruce, teď asi půjde od válu.
Zemanovi byl ve všem k ruce, teď asi půjde od válu. (Foto Aha! – Jakub Poláček, ara)

Po dvanácti letech v čele hradního protokolu to vypadá, že Jindřich Forejt (38) odchází, alespoň profesně, do věčných lovišť. Podle informací Aha! v pátek odešel z úřadu Miloše Zemana (72), a dokonce mu zapečetili kancelář. A je toho víc...

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to nepotvrdil ani nevyvrátil. „K žádné personální změně nedošlo,“ napsal pouze v esemesce, což může znamenat, že Forejt skončí k určenému datu. Sám ceremoniář nebral telefony a neodpovídal na esemesky, prý je doma nemocen.

Zpráva přichází po výčtu jeho údajných přešlapů včetně Zemanova zpoždění na pohřeb slovenského exprezidenta Miroslava Kováče (†86) či nesprávnou informaci o nepřítomnosti amerického velvyslance na předávání státních vyznamenání. Forejt navíc podle našich informací dlouhodobě nevycházel se »Zemanovými muži« – kancléřem Vratislavem Mynářem (49) a ekonomickým poradcem Martinem Nejedlým (50).

Nejde ale o všechno. Včera totiž web Hlídací pes zveřejnil snímky z kompromitujícího videa. Ty by mohly usvědčovat Forejta z požívání návykových látek. Video by mělo obsahovat také sexuální praktiky a neupřesněné bezpečnostní riziko.

Už jen toto evidentně potvrzuje dlouho šířenou informaci, že z jeho jmenování velvyslancem ve Vatikánu – post mu Zeman slíbil – sejde.

Přečtěte si
oldedek
7. 12. 2016 • 12:39

"Zeman stále počítá s Forejtem ve Vatikánu" Ten náš Míla to má v tý hlavě, velké jako Belgie, už asi totálně vybrakovaný ... Že by si svatý tatínek vzal Jindru jenom proto, že si to náš "geniál" přeje - českýho chasníka, kterej fetuje a umí si sexuálně hrát ?!? No nevím, nevím ale, že by byl se svatým Frantou až tak zadobře jako Vláďou Vladimírovičem a strýčkem Si ?!?

dandova
6. 12. 2016 • 09:30

Tak copaks fakt proved Forejte.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.