Kadeřnice Iveta (35) z Brna: Zpověď o kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kadeřnice Iveta (35) z Brna: Zpověď o kómatu!

Práce je Ivetiným posláním.
Práce je Ivetiným posláním. (Foto Aha!: Martin Pekárek)

Ve čtyřiceti letech se ocitla na hranici života a smrti. Vnímala cestu tunelem i pověstnou bránu na jeho konci, odkud byla proti své vůli poslána zpět. Brněnská kadeřnice Iveta Suchardová (54) se vrátila do života jako jiný člověk, který vnímá život i v jeho nadpozemských souvislostech. A také s posláním, které jí bylo – a to doslova – shůry dáno.

Výlet do neznáma
Když bylo Ivetě pětatřicet, začala podnikat. Aby rozjela své vytoužené kadeřnictví, vzala si téměř dvoumilionovou půjčku a dřela dnem i nocí. Po pěti letech přišly rodinné problémy, které společně se stresem a přepracováním vykonaly své. Iveta onemocněla. To, co zpočátku vypadalo jako chřipka, se po několika dnech změnilo v boj o život. „Asi týden jsem užívala penicilin, pak se můj stav zhoršil natolik, že jsem skončila v nemocnici,“ začíná své vyprávění dnes čtyřiapadesátiletá žena. Po třech dnech na infekčním oddělení se postupně dostavily nesnesitelné bolesti hlavy. „Byly to šílené meče v hlavě, těžko se to dá popsat,“ vzpomíná Iveta, které od bolestí nepomohlo ani morfium. Diagnóza zněla neúprosně – encefalitida. Ještě si pamatuje, jak od nějakého pana doktora dostala lumbálku, a pak se přenesla do neznáma. Někam do jiného prostoru, zcela mimo nemocnici. „Viděla jsem zelený tunel a vnímala, jak se všude kolem i na mě snáší něco, co vypadalo jako zlatý déšť. Najednou jsem se ubírala dlouhou cestou, kde se mi strašně líbilo,“ vybavuje si znovu svůj neplánovaný nadpozemský výlet Iveta. Sebe prý v té chvíli vnímala jako jakousi neviditelnou duši, samostatně existující mimo její tělo.



Pokyn z nebes
Cítila, jak moc ji to táhne dál. Potom uviděla velkou, jakoby nekonečnou bránu, která se prý dá jen těžko popsat. Byla průhledná a připomínala nebe.
 „Byla otevřená a bylo jen na mně, zda chci pokračovat dál. Chtěla jsem, ale brána se přede mnou náhle zavřela. Vyzařovala z ní obrovská síla, vzpomínám si, jak se přede mnou zabouchla. Potom z ní vylétli tři zelení andělé a vraceli mě zpět. Moc mě to rozzlobilo, nechtěla jsem se vrátit, protože mi tam bylo moc dobře. Ale nešlo to jinak,“ popisuje svůj zážitek Iveta, která se prý od té doby smrti nebojí. Bylo to prý až moc krásné.
Pamatuje si přesně, jak bránu někdo zavřel, ale kdo, to nedokáže přesně popsat. Ví jen, že nějaký muž, který jí připomínal Ježíše, s ní chvíli rozmlouval.  Sdělil jí, že se musí vrátit, aby využila svého velkého daru. „Vzpomínám si, že byl celý v modrém a řekl mi, že tu mám povinnost pomáhat lidem. Že hlavně ženy mě moc potřebují. Slíbila jsem to, pak mě pohladil a já se vrátila, i když se mi nechtělo,“ vrací se ke klíčovému momentu své životní cesty žena, která po návratu zcela změnila své myšlení i povahu.

Pomoc ženám bere jako poslání
Iveta strávila v nemocnici tři měsíce, další dva se zotavovala doma. Učila se znovu mluvit a pozvolna i chodit. Po půl roce nastoupila znovu do práce. Aby nalezla odpověď na svou nečekanou zkušenost, studovala pět let duchovní školu v Praze, kde se setkala i s bývalým politikem Antonínem Baudyšem. Docházela na přednášky, meditovala a dostala informace o karmických vztazích. Posílilo se její sebevědomí, nepreferuje materiální hodnoty, a hlavně umí přijímat a dávat lásku. A ta prý vyzařuje i z jejího kadeřnického salonu. Tam se teď Iveta věnuje hlavně proměnám, zvláště žen po čtyřicítce. Pokyn tajemného »Ježíše« v modrém totiž pochopila okamžitě. „Hned jsem věděla, že mým posláním bude zvedat ženám sebevědomí. A o to se snažím svou prací každý den,“ vysvětluje žena, která prý nesnáší nudu a denně pracuje dlouho do noci. V současné době staví v nedalekém Borotíně penzion, kde se budou ženy učit upravovat a budou pro ně připraveny hubnoucí, psychologické a další programy. „Jděte za hlasem svého srdce a plňte si své sny! Jen tak budete šťastní!“ vzkazuje Iveta všem, kteří se potýkají s problémy nebo nějakou nemocí. Dobře ví, o čem mluví.

Ježíš v modrém
Po dvou letech od svého zážitku spatřila Iveta »Ježíše v modrém« znovu, tentokrát na obraze. Stalo se tak na návštěvě u známého v Mikulově a po spatření tohoto portrétu se nestačila divit. Známý jí sdělil, že se jedná o obraz, který patřil jeho babičce. „Úžasné spojení se potvrdilo, dost mě to zasáhlo,“ vzpomíná na silný zážitek Iveta.

Co je encefalitida
Jedná se o zánětlivé onemocnění mozku (většinou infekční povahy), projevující se bolestmi hlavy, zvýšenou tělesnou teplotou, únavou a často ztuhlostí šíje. V pokročilých případech zahrnují příznaky i křeče, poruchy chování, třes, poruchy hybnosti a paměti, poruchy vědomí, halucinace či afázii (ztrátu či poruchu řeči). Možná je i bolestivá smrt.

Přečtěte si
-bello-
4. 12. 2016 • 17:28

kadlec2004@... no ona sem i Pohlreichová cpala podobnou sviňárnu a to biolampy, co jí pomohly čistit tělo od chemoterapií, ach jo ach jo, co pro prachy neudělají

kadlec2004@...
4. 12. 2016 • 14:07

Paní Iveta je prostě exhibicionistka a to veliká !! Bez denních jakýchkoliv svých fotek na fb by nepřežila ani minutu Spíš je to už psychická porucha . Jinak to "pomáhání" stojí ženy šílené prachy - tak spíš neź pomáhá tak výborně rejžuje na svém know- how a proto udělá vše možné i nemožné ... VIDÍ BOHA ))) . NO JEN ŠKODA, ŽE SE JEŠTĚ NAJDOU TY CHUDĚRY KTERÉ JÍ TO BAŠTÍ !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.