Byli posekaní mačetou: Leželi jak v manželské posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Byli posekaní mačetou: Leželi jak v manželské posteli!

Zleva posekaný alkoholik Zdeněk Z. a obžalovaný alkoholik Zdeněk F.
Zleva posekaný alkoholik Zdeněk Z. a obžalovaný alkoholik Zdeněk F. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Kdyby nebyl případ, který řeší brněnský soud, k pláči, byl by snad až směšný. Z pokusu o vraždu mačetou se včera začal zodpovídat nezaměstnaný alkoholik Zdeněk F. (56).

V domku ve Starém Petříně na Znojemsku měl loni v únoru posekat mačetou svého kumpána Zdeňka Z. (63). V předsíni oba našel jejich třetí věrný druh Vladimír. „Leželi vedle sebe na verandě jak v manželské posteli. Všude krev, přes ně křížem mačeta,“ popsal soudu.

Obžalovaný se vymlouvá na okno. „Zakopl jsem – a pak mám tmu. Vůbec nic nevím,“ řekl. Posekaný Zdeněk Z. mu jde na ruku. Kámoš ho prý nesejmul. „Někdo stál v předsíni za dveřmi a majznul mě. Pak tma, hotovo,“ blábolil. Se Zdeňkem se prý dál kamarádí, dál spolu věrně chlastají.

Při defilé pitoreskních postaviček v soudní síni nevěřil soudce Miloš Ždárský vlastním uším ani očím. Případ odročil na 20. prosince a mezitím bude přemýšlet, jestli raději nezavřít všechny tři – nejlépe do protialkoholní léčebny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.