Už ani kapka nazmar: Mužské sémě pro zdraví i krásu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Už ani kapka nazmar: Mužské sémě pro zdraví i krásu!

Tracy Kiss pečuje o své zdraví a krásu pomocí spermatu.
Tracy Kiss pečuje o své zdraví a krásu pomocí spermatu. (Foto: Facebook, ara)

Tahle mladá maminka dvou dětí se v péči o svůj vzhled a zdraví vydala poněkud zvláštní cestou. Místo bylinek používá mužské sperma a jeho účinky si nemůže vynachválit. Prý není jenom skvělé na pleť, ale i na chřipku.

Youtuberka Tracy Kiss vyzkoušela tuto metodu sama na sobě a přísahá, že sperma funguje. Pomocí jeho aplikace na obličej se prý zbavila růžovky. „Doporučila mi to moje kosmetička. Ale pak jsem zjistila, že semeno má ještě další pozitivní účinky,“ prozradila Tracy.

Dívka se totiž touto mužskou šťávičkou pouze nenatírá, ale dokonce jí pije každé ráno. Tvrdí, že je to lék na všechno. „Vůbec už nebývám nemocná a pořád mám dobrou náladu,“ chlubí se. Podle webu šíp.deník.cz jí sperma nosí třikrát týdně kamarád, který měl zprvu trochu obavu, že se s ním chce sama oplodnit. To se ale nestalo a Tracy teď ostatním ženám radí, jak být hezčí pomocí této neobvyklé metody.

 



Přečtěte si
diodaa
19. 11. 2016 • 15:41

Ale nebudete. No dvakrát třeba ano, ale potom to zachutná. A kor pokud uvidíte sama na sobě ty výsledky. A váš partner vám bude vděčný. To by jste viděla jakou by jste doma měli pohodu oba.

diodaa
19. 11. 2016 • 15:35

Chytrá holka, kamarádům pomůže od tlaku tam dole, a ještě to má pro ní zdravotní ůčinky. To by tak měly dělat všechny ženy, ani kosmeták by nepotřebovaly. A rozvodů by bylo o hodně méně. Mělo by se o tom více mluvit. Pánové s tím vyloženě hýří, a taková drahocenná tekutina končí někde v kapesníku. Navíc pravidelný odběr má pozitivní vliv na můžskou prostatu, méně rakovin by bylo. Chlapi méně pracovat, a více s....t. a bude na světě lépe. To by měli podporovat i zdravotní pojištovny ze zákona.

nika70
19. 11. 2016 • 15:29

Budu blinkat...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.