Donald Trump: Vzdá se platu prezidenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Donald Trump: Vzdá se platu prezidenta!

Svojí náklonností k ženám se Trump nikdy netajil.
Svojí náklonností k ženám se Trump nikdy netajil. (Foto Reuters)

Pro leckoho byl jistě motivací ke kandidatuře i prezidentský plat. Jenže 10 milionů Kč ročně jsou pro Donalda Trumpa zanedbatelné drobné. Už během své kampaně proto avizoval, že se platu dobrovolně vzdá.

Údajné oběti žalovat nebude

Přestože sám prohlašuje, že je ženatý s byznysem, netají se Donald Trump (70) ani svou zálibou v krásných ženách. Doma má bývalou modelku Melanii (46), před ní byl ve svazku s herečkou Marlou Maples (53), kvůli níž se rozvedl s českou lyžařkou Ivanou Trump (67, rozenou Zelníčkovou)... I přesto ho asi desítka dalších žen osočuje ze sexuálního obtěžování! Co na to chlípný miliardář? Zřejmě nevěří, že by jeho údajné oběti měly odvahu vést soudní proces proti prezidentovi! Se svými právníky Trump naopak dokonce zvažoval žalobu pro poškozování jeho pověsti! Nakonec se však rozhodl, že svým údajným obětem udělí »milost« a k soudu je tahat nebude.

Půjde po Hillary

Jediná žena, kterou ale budoucí prezident bude chtít dostat před soud, je Hillary Clinton (69)! Nejspíš mu nestačí, že ji porazil v prezidentských volbách i přesto, že získala více hlasů. Plánuje ji dostat za mříže! „Tentokrát nejde o soukromé e-maily, chceme si posvítit na finance její nadace,“ prozradil zdroj z okolí Donalda Trumpa.

Přečtěte si
-bello-
13. 11. 2016 • 14:47

Tak to bude asi 1. prezident US, který bude odevzdávat svůj plat.U nás je první Zeman, odevzdává do státního dluhu část svého platu taky dobrovolně a sám a jediný z vlády. ( soudně by měli ale i Nečas, Nagyová a i Klaus s Topolánkem)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.