Když jí hned nedám, tak mě mučí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když jí hned nedám, tak mě mučí!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Moje žena je čím dál brutálnější. V poslední době vždycky rozhodne, že chce sex a chce ho hned. Dokonce už používá fyzické tresty. Vždycky mě něčím uhodí a dá mi pár minut, abych si to rozmyslel a připravil se. Jenže v tom stresu můžu na nějakou erekci zapomenout. Zdá se mi násilnější čím dál víc. Asi to dělala už dřív, protože vždycky když dlouho nebylo, chovala se jak smyslů zbavená a obviňovala mě z nevěry, nebo že už jí nemiluju. Jenže teď je to k nesnesení, včera mě chtěla pořezat střepem. Nevím, co dělat, hrozně se stydím někomu svěřit, ale ona mi vážně moc ubližuje.   (Petr 48)

 

Petře, chápu, že od manželky byste něco podobného nečekal, ale tohle je vážně problém. Pokud u vás dochází k fyzickému napadání, rozhodně byste měl kontaktovat policii. Jestli vaše žena agresi stupňuje, mohla by vám i vážně ublížit a to by jistě nikdo z rodiny nechtěl.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.