Drbohlavová (75) ze Saxany: Propila se do blázince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drbohlavová (75) ze Saxany: Propila se do blázince!

Herečka nezvládla samotu a stáří.
Herečka nezvládla samotu a stáří. (Foto: Herminapress, ara)

Dlouho v domě pro seniory Slunečnice v pražských Bohnicích nevydržela. Před třemi týdny museli Janu Drbohlavovou (75) hospitalizovat v nedaleké Psychiatrické nemocnici. Kvůli alkoholu!

Nezvládla samotu a zdravotní stav, kvůli kterému se před několika měsíci přestěhovala do domova důchodců. Životem Drbohlavové bylo divadlo, ale kvůli postupujícím problémům s kyčlemi už jej musela před časem opustit. A nakonec už nedošla ani do dabingového studia, které bylo jejím posledním pojítkem s milovaným světem herectví.

„Nedalo se to v tom domově vydržet, tak jsem se občas napila,“ přiznala deníku Aha! představitelka zubaté učitelky z Dívky na koštěti. Na otázku, jak dlouho si na psychiatrii pobyde, potom odpověděla: „Nevím! Zatím tu jsem. Ono ale není o co stát, vrátit se zpátky mezi seniory...“

Skopeček: Byla protivná!
„Jana pila, tak se nemůže divit, že ji foukli k bláznům,“ řekl Aha! Jan Skopeček (81), který pobývá ve stejném domově pro seniory. „Ona se totiž taky nenormálně chovala a s napitím to bylo ještě horší. Na personál byla protivná. Změnila se nám ta Janička,“ neodpustil si herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.