Prostřeno plné katastrof: Požár, spáleniny a...Za stálého míchání lijeme do záchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prostřeno plné katastrof: Požár, spáleniny a...Za stálého míchání lijeme do záchodu!

Příliš věcí se mu během kuchtění nepovedlo.
Příliš věcí se mu během kuchtění nepovedlo. (Foto FTV Prima)

Komedie místo kuchařského umění. Už od pohledu je na Pavlu Novotném (39) zřejmé, že rád jí. Uvařit si ale rozhodně neumí. Během středečního Prostřeno! totiž v kuchyni předvedl jednu katastrofu vedle druhé. Nejen, že mu nechybělo málo, aby vyhořel, ale dezert naservíroval černý jako botu a hlavní chod ani nedodělal.

5 NEJvětších přešlapů

Pánev v jednom ohni
Ocet místo oleje. Během vaření si Novotný, který vyřil i stoloval v boxerkách, spletl základní ingredience. Na rozpálenou pánvičku nalil bzenecký ocet, ten okamžitě zasyčel, z pánve se začalo kouřit a ve vteřině ohořela. Pavel si z toho ale nic nedělal a šel vše vylít na zahradu mezi květiny.

Vývar na vylití
Po příchodu ze zahrady, kde se zbavoval spálenin z pánve, mu na plotýnce přetekl sojový vývar. Protekčnímu spratkovi nezbylo nic jiného, než ho stěrkou naškrabat do skleněné nádoby a za stálého míchání vynikající polévku vylít do záchodové mísy.


Pomocník mop
Po příchodu z koupelny katastrofické počínání Novotného u plotny pokračovalo. Se znečištěnou kuchyňskou linkou si hlavu nelámal. A s hygienou taky ne. Místo utěrky či houbičky na nádobí setřel zbytky rozlité polévky mopem na podlahu!

Prochladlé býčí žlázy
Úspěch neměl Pavel ani u hlavního chodu. Byčí žlázy totiž nedodělal a Zdeňkovi Podhůrskému (57) na talíři přístálo krvavé maso. „Abych řekl pravdu, moc mi nechutnají. Nejen, že ten hlavní chod byl vychladlý, ale měl jsem tam i tu krev,“ zoufal si herec.

Plastové palačinky
Aby mu palačinky během podávání ostatních chodů nevychladly, přidal je do rozehřáté trouby. Tam mimo jiné schovával v hrnci bramborovou kaši, ve které zapomněl plastovou naběračku. Ta se během několika minut roztekla do černa mezi spálené palačinky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.