Volby prezidenta USA už v úterý: Trump musí řešit práci manželky, Hillary milion dolarů z Kataru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Volby prezidenta USA už v úterý: Trump musí řešit práci manželky, Hillary milion dolarů z Kataru!

Volby prezidenta USA už v úterý!
Volby prezidenta USA už v úterý! (Foto: Reuters)

Demokratka Hillary Clinton (68) je sice podle průzkumů veřejného mínění stále favoritkou na vítězství v úterních prezidentských volbách, republikán Donald Trump (70) si však stále udržuje šance.

Preferenční rozdíly se neustále vyrovnávají. Oba kandidáti však musí řešit jeden skandál za druhým. Nadace Clintonových získala podle jednoho z uniklých e-mailů milion dolarů (24,5 milionu korun) od Kataru v době, kdy Hillary zastávala funkci ministryně zahraničí.

Stalo se tak bez vědomí ministerstva. Trumpova manželka Melania (46) zase podle agentury AP ve Spojených státech pracovala ještě před získáním pracovního povolení. Po svém příchodu ze Slovinska získala desítku kontraktů jako modelka v době, kdy byla v USA jako turistka. Celkově si tím vydělala téměř půl milionu korun. Trumpa přitom v kampani tvrdě útočí na nelegální imigranty…

Přečtěte si
radar666
6. 11. 2016 • 10:12

Posedlost americkými volbami české mediální žumpy je už trapná.Docela by mě zajímalo,jaká hysterie probíhala v USA když byly volby u nás .Ani v r.2018 až budou prezidentské volby u nás,to nikoho v USA zajímat nebude: Snad jedině pana Shapira z USembassy v případě ,že by vyhrál opět Zeman. To by musel opět nechat vyrobit červené karty a sehnat peníze pro kompars na protizemanovských demonstracích.Do té doby bude kompars platit Horáček při své kampani a mediální obraz mu budou zajišťovat KOcáb s Gazdíkem,popřípadě Herman s Pithartem !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.