Werichova vila ožívá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Werichova vila ožívá

 (Zuzana Kábelová)

Museum Kampa – Nadace Jana a Medy Mládkových připravuje na sobotu 5. listopadu 2016 v parku Kampa, v těsné blízkosti Werichovy vily zábavné odpoledne plné rozmanitých aktivit s divadlem, hudbou, procházkou a rodinnou bojovkou. Program pro širokou veřejnost a rodiny s dětmi je první ze zamýšlených akcí, které mají upozornit na blížící se dokončení rekonstrukce Werichovy vily a její otevření veřejnosti.

Ačkoliv Werichova vila otevře své brány návštěvníkům až za několik měsíců v první polovině příštího roku, snaží se Museum Kampa jako budoucí nájemce a provozovatel prostor a okolí vily alespoň symbolicky oživit. Jelikož je vila z důvodu stávající rekonstrukce, kterou zajišťuje Městská část Praha 1, veřejnosti nepřístupná, uskuteční se první program v jejím bezprostředním okolí a na nádvoří Musea Kampa.

Srdečně zvu všechny rodiče a děti, aby přišli k nám do muzea a strávili s námi příjemné odpoledne,“ říká zakladatelka muzea Meda Mládková.

Program sobota 5. 11. 2016

13:00 – 17:00          Rodinná bojovka (rezervace míst na emailu rezervace@museumkampa.cz )

Není stanoven pevný začátek, účastníci mohou dorazit kdykoli v průběhu odpoledne.

14:00                      Komentovaná procházka s Danem Hrubým (rezervace míst na emailu rezervace@museumkampa.cz)

16:00                      Divadelně-performativní koláž u vily

Sraz u Werichovy vily u sochy Josefa Dobrovského

17:00                      Sousedské setkání na nádvoří Musea Kampa

Pro děti a rodiče je připravená tajuplná bojovka, během které se seznámí se slavnými obyvateli vily, prozkoumají ostrov Kampa a zavítají také do budovy mlýnů Václava Sovy, kde si vyrobí vlastní umělecké dílo. Na tuto část programu je třeba místo pro děti předem rezervovat!

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.