Nedonošená, ale... Takhle vysmátá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nedonošená, ale... Takhle vysmátá!

Tohle miminko boří internet.
Tohle miminko boří internet. (Foto: ara)

Viděli jste v poslední době něco roztomilejšího?! Tohle miminko teď boří internet, včera to byla jedna z vůbec nejsdílenějších fotek světa! Holčička se jmenuje Freya a narodila se předčasně, s váhou pod dvě kila, zato ale s úsměvem od ucha k uchu!

Těhotná Lauren od 28. týdnu těhotenství trnula, že vysněné miminko ztratí. Objevili u ní preeklampsii – tedy stav, který doprovází mj. vysoký tlak či výrazné otoky a ohrožuje maminku i její dítě. „Tělo si myslelo, že je placenta cizí objekt, a začalo na ni být alergické. Hrozilo, že o dítě přijdu,“ popisuje Lauren.

Když holčičce záhy začala klesat srdeční frekvence, museli ji lékaři porodit císařem předčasně. Vážila jen 1,9 kila, ukázala se ale jako obrovská bojovnice, která i problémy zvládá s úsměvem na tvářičce. S takovým, s jakým ji jako 5denní vyfotil táta David a jeho fotka nyní dobývá internetový svět. Holčička už je navíc z nejhoršího dávno venku a zdravá...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.