Český gangster Krejčíř předstírá, že mu »hrabe«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Český gangster Krejčíř předstírá, že mu »hrabe«!

Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř (Foto ČTK)

Já jsem na palici a můj advokát také!  Tak by se dalo zkrátit nejnovější prohlášení český gangstera Radovana Krejčíře (47).  To, že se chce z jihoafrické basy vrátit domů, napsal advokát bez jeho vědomí a on sám trpí bludy!

Dopis, který jeho právní zástupce James Grant předložil jihoafrickým vyšetřovatelům, obsahoval žádost o jeho převoz do vlasti. Krejčíř údajně nabízel přiznání k trestným činům, z nichž je v JAR obviněn, výměnou za souběžné desetileté tresty za každý z nich. Autorství dopisu však Krejčíř nyní popřel.

Faktem ale je, že Krejčířův obhájce požádal soud o psychiatrický posudek. Uvedl, že Krejčíř trpí bludy. Poskytl několik konkrétních příkladů špatné psychické kondice svého klienta. Krejčíř například tvrdil, že mu do vězení volal prezident a nabídl mu místo ministra. Jihoafrický nejvyšší soud žádost o lékařský posudek zamítl. Krejčíř v JAR čelí stíhání v šesti kriminálních kauzách; v jednom z procesů byl již odsouzen ke 35 letům vězení za únos a mučení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.