Televizor vhodný nejen pro milovníky sportu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Televizor vhodný nejen pro milovníky sportu

 (Panasonic Czech Republic)

Pokud máte rádi aktivní sport a sledujete ho pak i rádi doma v televizi jistě chcete perfektní výbavu, která vám zážitek ze sledování nebude nijak omezovat. Stejně jako špatně padnoucí boty, tupé brusle či nedokonale seřízené kolo i nevhodně zvolená televize může ovlivnit zážitek z vysílaných sportovních přenosů. S televizorem Panasonic TX-49DX600 si budete jisti maximálním výkonem a dokonalou technickou výbavou.

Mistrovská technická výbava

Televizor Panasonic TX-49DX600 vám přinese zážitek z vašeho oblíbeného sportu bez jakýchkoliv kompromisů. Jeho vysoké rozlišení v kvalitě 4K nabízí dokonale ostrý obraz s přirozenými a živými barvami. Pokud jste kromě sportu fandy i hraní na herních konzolích, můžete využít i speciálního herního módu. TX-49DX600 přijímá signál všech dostupných typů díky zabudovaným tunerům. Je plně vybavený na kabelové, satelitní i pozemní vysílání a to včetně nadcházejícího formátu pozemního vysílání H.265/HEVC, na který se má přejít v následujících letech. Abyste si mohli nahrávat oblíbené pořady na externí disk, připojit svůj Blu-ray přehrávač či notebook, jsou v televizoru tři vstupy HDMI.

Mediální magnát

Panasonic TX-49DX600 je (v přeneseném významu slova) mediálním magnátem – přehrává veškerý běžně dostupný typ médií a formátů. Umožní vám sledovat pořady z internetové videopůjčovny NETFLIX, hybridních televizních kanálů HbbTV (např. Stream.cz, ČT, TV Prima) či sledovat obsah z domácí sítě (DLNA). Ať tedy koukáte na záznamy svých oblíbených sportovních okamžiků uložené ve svém počítači, na domácím serveru, na serveru YouTube či živě na televizních kanálech, TX-49DX600 vám je zprostředkuje v maximální možné kvalitě.

Pořádná podívaná

Na televizi se dnes ale musí být možné koukat, i když je vypnutá. Panasonic TX-49DX600 je se svou štíhlou elegantní konstrukcí skvělým bytovým doplňkem. Stylový design a dokonalé zpracování z ní i ve vypnutém stavu dělají příjemného společníka. Stejně jako všechny televizory Panasonic pro evropský trh je i tento vyroben v plzeňské továrně poctivou českou prací a třešničkou na dortu budiž jeho energetická třída A++, která zajistí, že jeho provoz nepocítíte na obsahu vaší peněženky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.