Tragédie v Jihlavě: Našel doma mrtvou mámu a bratra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragédie v Jihlavě: Našel doma mrtvou mámu a bratra!

Kriminalisté vynášejí z domu zajištěné důkazy a stopy.
Kriminalisté vynášejí z domu zajištěné důkazy a stopy. (Reprofoto TV Nova)

Rodinnou tragédií se od sobotního rána zabývají jihlavští kriminalisté. Řeší záhadnou smrt matky s jejím dospělým postiženým synem v bytě paneláku.

Co se odehrálo v pátém patře domu ve Srázné ulici? Policie prověřuje hned několik možných verzí. Jednou je vražda s následnou sebevraždou, mohlo jít i o společnou sebevraždu. Detektivové ale zatím nevyloučili ani dvojnásobnou vraždu. Pro tuto variantu mluví i to, že se údajně zajímali o obsah blízkých popelnic. Že by tam hledali vražednou zbraň?

Policie zatím k případu bližší informace neuvedla. „Nadále prověřujeme okolnosti úmrtí muže a ženy. Čekáme na výsledky pitvy k přesnému určení úmrtí,“ řekla včera Aha! policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že více informací by mohli kriminalisté uvolnit dnes. Potvrdila také, že mrtví byli v příbuzenském vztahu. Těla údajně našel druhý syn, když se v sobotu v noci vrátil ze školení, uvedla FTV Prima. Sousedé o rodině mluví jako o tiché a nenápadné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.