ZRŮDA! Nechala znásilnit a zabít dceru (†10)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ZRŮDA! Nechala znásilnit a zabít dceru (†10)!

Matka Michelle Martens.
Matka Michelle Martens. (Foto Facebook, Profimedia.cz)

Tohle není matka, ale zrůda! Michelle Martens (35) z Nového Mexika chladnokrevně přihlížela, jak její přítel znásilňuje a vraždí její dceru den po jejích desátých narozeninách.

Nebohou Victorii nejdřív nadopovali pervitinem, a i když se bránila, křičela a se slzami v očích prosila, ať přestanou, matka nehnula ani brvou. Nejdřív se na děvčátko vrhl přítel její matky Fabian Gonzales (31), zanedlouho se k němu ale přidala i jeho sestřenice Jessica Kelley. Nejdříve holčičku znásilnili, pak udusili a nakonec její bezvládné tělíčko rozřezali na kusy! „Kusy těla se našly ve vaně v ohořelé dece,“ referovala televize KRQE.

 

Jen dvacet minut po vraždě pak prý matka sama měla s dceřiným vrahem sex! „Jestli jen cekneš, budeš další na řadě!“ syčel jí při tom do ucha už několikrát usvědčený násilník, jenž měl být pod dozorem úřadů. Ty ho ale zcela spustily ze zřetele.

Martens zpočátku tvrdila, že s brutální vraždou z 23. srpna nemá nic společného a chtěla všechno hodit na Jessicu. V další verzi matka tvrdila, že dívka zemřela poté, co si vzala pervitin, který našla. Nakonec šla ale s pravdou ven a přiznala, že se jí líbilo sledovat, jak někdo její dcerce ubližuje.

 

A co hůř ‒ nebylo to prý poprvé! Před smrtí Victorie prý k jejímu znásilnění došlo minimálně třikrát (!) a ona tomu pokaždé přihlížela! „Nebyl to jen Fabian, nechala jsem ještě další dva muže si s ní užít. To bylo asi půl roku před její smrtí,“ učinila šokující doznání bestiální matka.

Soud s trojicí pachatelů se bude konat po Novém roce, jeden soudce už se přitom z projednávání věci bez udání důvodu omluvil. Za znásilnění a vraždu dítěte všem hrozí doživotí bez možnosti propuštění.



Přečtěte si
hejpockej
28. 1. 2017 • 05:33

proc to bulvar pise? Aby jsme videli, jak se trestaji pedofilove ve vyspelych statech. Vsichni dostali dozivoti bez moznosti propusteni. Jak by to asi dopadlo u nas? Typuju na dva roky, maximalne 7, a mozna by se taky nic neprokazalo jako u Kramnyho. Ceska justice. Vysmech spolecnosti. Taky podle toho ta nase spolecnost vypada. A nasi vlade je to samozrejme putna. Ta to neresi.

-bello-
14. 10. 2016 • 00:59

arart tedy ty jedeš! není jediný článek, abys mi neskočila na záda. No fuj !

ararat
13. 10. 2016 • 19:34

-bello- 13. 10. 2016 14:52 NÁNO NENÍ MOŽNÁ TY JI NEZNÁŠ?JAK JE TO MOŽNÉ,HAHAHAHAHA HYBRIDA NEVÍ,NEZNÁ

-bello-
13. 10. 2016 • 14:52

Nevím, proč je pro bulvár zajímavá nějaká neznámá mexická fetka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.