Otcové zneužívali dcery a vyměňovali si jejich fotografie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otcové zneužívali dcery a vyměňovali si jejich fotografie!

Ondřej M. se k zneužívání dcery přiznal.
Ondřej M. se k zneužívání dcery přiznal. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Tři roky, od jejích čtyř let, zneužíval svou dceru Ondřej M. (33). Včera se u soudu začal zpovídat ze znásilnění a pohlavního zneužití dítěte. A nejen to, fotky nahé dcery posílal jiných zvrhlým otcům!

Ondřej M. přiznal, že dívenku napřed při koupání osahával, později s ní začal provozovat orální sex a nakonec s ní zkoušel i ostatní sexuální praktiky. „Považovala to za hru,“ řekl. Přiznal i to, že dceru fotil a natáčel v intimních pozicích a snímky pak posílal svému známému na Moravu.

„Seznámili jsme se na internetu. Psal, že se mu líbí holky do dvanácti let. To byl náš společný zájem,“ řekl s tím, že si pak fotky svých dcer navzájem vyměňovali. Spřátelili se natolik, že se Ondřej M. za ním načas odstěhoval. Dcery svého známého pak hlídal, a podle obžaloby jednu z nich (12) také zneužil.

„Jsem nemocný. Potřebuju pomoc. Nevím, co jsem, líbí se mi ženy i mladé dívky,“ řekl Ondřej M. u soudu, kde mu hrozí až 12 let vězení. Rozsudek by mohl padnout už dnes.

Přečtěte si
jarypadlo
11. 10. 2016 • 08:43

Už to opravilY.

jarypadlo
11. 10. 2016 • 07:58

To je bomba,otcové zneužívalY dcery,tzn-malé holky zneužívaly své otce,dost se divím že jim to tátové trpěli. Ovšem pozoruju že nejvíc trpí čeština ve všech redakcích turbo studovaných redaktorských de*mentos.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.