Jaroslav P. (20) nutil holčičky, aby se svlékaly! Když odmítly, tak je vydíral... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslav P. (20) nutil holčičky, aby se svlékaly! Když odmítly, tak je vydíral...

Mladíkovi hrozí až 12 let vězení.
Mladíkovi hrozí až 12 let vězení. (Foto PČR)

Nenápadný mladík, žijící v ústraní, bez kamarádů. Student, přivydělávající si brigádami v restauracích. Na internetu ale nebezpečný predátor útočící na ty nejslabší, děti. Takový je podle policistů Jaroslav P. (20) z Děčína, kterého viní ze sedmi trestných činů včetně sexuálního nátlaku, zneužití dítěte k výrobě pornografie a vydírání.

Jaroslav P. oslovoval pod smyšlenými jmény mladé dívky. „Vydával se za policistu vyšetřujícího mravnostní delikty, gynekologa nebo bisexuální dívku potřebující pomoc,“ popsal kriminalista Tomáš Kouhout. Od důvěřivých dívek, z nichž nejmladší bylo 7 let(!), pak lákal intimní fotografie a videa. Chtěl, aby se na nich obnažovaly a uspokojovaly se. Když odmítly, hrozil jim a vydíral je.
Policisté, které na jeho stopu přivedli rodiče jedné z obětí, museli jen na Facebooku projít na 36 000 stránek komunikace. Na skype pročetli 90 000 zpráv. Nakonec ustavili 153 obětí.

Poté, co ho 9. září obvinili, ale mladík zmizel. Odjel na Slovensko, kde nastoupil do práce v domnění, že je v bezpečí. Policisté ho tam ale vypátrali a teď už čeká v cele na vydání do Česka. Hrozí mu až 12 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.