Neuvěřitelné! Podmíněný trest pro pedofila: Chce totiž vlastní děti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Neuvěřitelné! Podmíněný trest pro pedofila: Chce totiž vlastní děti…

Muž měl v počítači a ostatních zařízeních tisíce obrázků dětského porna.
Muž měl v počítači a ostatních zařízeních tisíce obrázků dětského porna. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

V domě jednačtyřicetiletého muže byly nalezeny tisíce fotografií a nahrávek toho nejhoršího dětského porna. Za mřížemi mohl strávit až pět let, ale nestráví. Soudce totiž obměkčily jeho plány na založení rodiny.

U Richarda Arrowsmitha z britského Church Gresley našla policie 137 000 dětských porno snímků, z nichž některé byly opravdu toho nejtvrdšího kalibru. Obviněný se přiznal k držení dětského porna, jeho oblíbenou kategorií byly děti kolem čtyř let věku.

Arrowsmithovi u soudu pomohlo to, že ještě nikdy nebyl trestaný. Prohlásil, že fotky a videa měl jen pro své vlastní použití a nikdy s nimi neobchodoval a žádné sám nenatočil. Jistě mu pomohl i fakt, že jeho manželka za ním stojí. A světe div se, neplánují rozvod, ale založení rodiny!

 

Soud tedy přihlédl ke všem těmto skutečnostem a do vězení ho poslal pouze podmíněně na 10 měsíců s odkladem na dva roky. Také musí zaplatit 250 liber na soudní náklady, odpracovat 160 hodin veřejně prospěšných prací a od 19:00 večer do 5:00 ráno se musí zdržovat doma. Také mu byl udělen zákaz práce s dětmi a byl zapsán do registru sexuálních delikventů.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.