Incest jako prase! Z bohatého ženicha se vyklubal vlastní děda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Incest jako prase! Z bohatého ženicha se vyklubal vlastní děda!

Tohle mladá nevěsta nečekala...
Tohle mladá nevěsta nečekala... (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Tohle je opravdu bizarní příběh jedné velké lásky. Když si Američanka (24) zakládala profil na seznamce, kde postarší muži hledají partnerky, určitě ji nenapadlo, co jí osud přinese…

Hrozné zjištění přišlo tři měsíce po svatbě, kdy si spolu prohlíželi rodinné fotografie. Na jedné z fotek žena poznala svého otce a zjistila, že si vzala vlastního dědu. Před mnoha lety, ho totiž opustila manželka, která si sebou odvedla své děti, a jedním z nich byl právě její táta. Její manžel (68) se pak ještě jednou oženil, ale v roce 2009 se opět rozvedl.

Jeho život byl plný zvratů, což vyvrcholilo vítězstvím v loterii, kdy se mu podařilo pohádkově zbohatnout. Toužící po lásce zabrousil i na stránky jedné ze seznamek. „Na stránce jsem našel množství profilů s atraktivními mladými dívkami. Když jsem ale uviděl její fotky, ucítil jsem něco zvláštního. Bylo to jako deja-vu, tenkrát jsem ale ještě netušil, proč se mi zdá tak povědomá. Při prvním setkání jsme se do sebe zamilovali,“ prozradil manžel a dědeček v jedné osobě.

 

Kdo by si myslel, že tohle zjištění bude koncem jednoho mladého manželství, ten se šeredně plete. „Pouto mezi námi je ale tak silné, že nás to nerozdělí,“ prozradila zamilovaná vnučka a její manžel to vidí úplně stejně. „Rozpadly se mi dvě manželství, nedovolím, aby tak skončilo i třetí,“ dodal pro britský The Sun rozhodně.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.