Sportovec Jan (†28): Přišel do baru a zemřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sportovec Jan (†28): Přišel do baru a zemřel!

Sportovec Jan (†28)
Sportovec Jan (†28) (Foto: Facebook.com)

Záhadnou smrt sportovce Jana »Netro« Netrvala (†28) z Klatov se snaží rozplést policisté. V pondělí nad ránem přišel do jednoho z tamních podniků a během půlhodiny najednou zemřel.

„Před druhou hodinou ranní náhle zemřel z dosud nezjištěných příčin. U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva k objasnění příčiny úmrtí,“ řekla Deníku policejní mluvčí Dana Ladmanová. Smrti nepředcházel žádný záchvat, ani si nestěžoval na potíže. „Byli jsme informováni, že muž je v bezvědomí a sedí na židli.

Po našem příjezdu měl zástavu srdce, začali jsme tedy ihned s resuscitací, která byla ale neúspěšná,“ uvedl mluvčí záchranářů Martin Brejcha.
Honza byl průkopníkem moderních sportů, jako jsou slopestyle a freestyle, jak na lyžích, tak na kole. Přestože na svazích předváděl často velmi nebezpečné triky, nezastihla ho smrt při milovaném sportu, ale v baru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.