Žena (56) ležela v kaluži krve: Měla 11 bodných ran! V hrudníku a břiše... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žena (56) ležela v kaluži krve: Měla 11 bodných ran! V hrudníku a břiše...

Aneta se podle vyšetřovatelů sama ubodala.
Aneta se podle vyšetřovatelů sama ubodala. (Foto: Facebook, ara)

Ležela v tratolišti krve, v hrudníku a břiše měla jedenáct bodných ran. Případ se stal již před 14 dny v Plumlově na Prostějovsku. Co se v rodinném domku ženy (56) odehrálo, policie dodnes nezjistila.

V neděli 18. září ráno byli lékaři záchranné služby přivoláni do domku v Plumlově. Vrtulníkem pak na oddělení urgentního příjmu olomoucké fakultní nemocnice transportovali ženu s jedenácti bodnými ranami na přední části těla.

„Mohu potvrdit, že žena utrpěla bodné rány v oblasti břicha a hrudníku. Šlo o vážná poranění, ale naštěstí nebyly zasaženy životně důležité orgány. Byla operována, v současné době je při vědomí a její stav je stabilizovaný,“ sdělil ke zdravotnímu stavu ženy mluvčí olomoucké nemocnice Egon Havrlant.

Policisté ani po čtrnácti dnech nemají v případu zcela jasno, co se osudného nedělního rána stalo. „Stále prověřujeme a vyhodnocujeme všechny okolnosti. Případ vyšetřujeme jako podezření z trestného činu ublížení na zdraví,“ sdělil policejní mluvčí František Kořínek. Jednou z vyšetřovacích verzí je i to, že si svá zranění způsobila sama. Je to ale možné, vrazit do sebe tolikrát nůž?

Aneta (†24) se 3x bodla do srdce
Zabít se ubodáním možné je, tvrdí to alespoň policejní vyšetřovatelé. Uzavřeli tak případ Anety (†24) z Kladna. V hrudníku měla třináct ran nožem, tři zasáhly srdce a jiné zase plíci. Mladá žena se v září 2014 vrátila s přítelem z dovolené, poté vyrazila s kamarádkou na párty do pražského klubu Coco. Druhý den ráno ji odvezla z bytu v Praze-Letňanech záchranka do nemocnice, tam zemřela. Její maminka ale tvrdí, že byla zavražděna.

Přečtěte si
-bello-
4. 10. 2016 • 23:00

No dobře, ale proč je u 58 leté fotka té holky ?

hejpockej
4. 10. 2016 • 19:37

ano, dalsi trend policie, jak pohodlne uzavrit pripad, holt lide se sami ubodavaji k smrti, sami vrazdi elektrinou a jeste po sobe uklidi jako Kramna, male decka se sami utlucou k smrti a rodice za nic nemuzou, hlavne ze se nemusi nic vysetrovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.