Úchyl znásilnil školačku (6)?! Policisté muže dopadli... Co jí provedl, neřekli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úchyl znásilnil školačku (6)?! Policisté muže dopadli... Co jí provedl, neřekli!

Lesopark, kde mělo k únosu a zneužití dojít.
Lesopark, kde mělo k únosu a zneužití dojít. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Mají strach o své děti! Rodiče z Třince se jen tak nevzpamatují z únosu malé holčičky (6), kterou při vycházce školní družiny měl v lesoparku svléct, škrtit a znásilnit únosce.

Policisté odmítají případ blíže komentovat. Jisté je jen to, že údajného zvrhlíka zatkli a nyní vyšetřují. „Kriminalisté pokračují s výslechy, vyhodnocují stopy a provádějí další vyšetřovací úkony,“ řekla policistka Lenka Sikorová. Nepotvrdila, ale ani nevyvrátila, zda byla dívka skutečně znásilněna.


Varování ve školách
Ve škole děti nabádají k opatrnosti. „Víme, že se ztratila ta holčička v lesoparku, a že máme být opatrní, aby se nám totéž nestalo,“ říká prvňačka Sára. Na stejném místě lákal na začátku srpna muž nezletilého chlapce na »zajímavé« zvířátko. Hoch naštěstí utekl. Souvislost mezi oběma případy policisté také nepotvrdili, ani nevyvrátili.

Přečtěte si
zadnice
29. 9. 2016 • 10:49

Policisté odmítají případ blíže komentovat. Jisté je jen to, že údajného zvrhlíka zatkli a nyní vyšetřují. No přeci se to musí utajit jak je u "policie" zvykem!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.