Je jim 16, ubili spícího muže... a smějí se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Je jim 16, ubili spícího muže... a smějí se!

Mladík v červeném triku se usmíval.
Mladík v červeném triku se usmíval. (Foto Aha! – Helena Lacinová)

Cynismus nejvyššího kalibru čišel z obličeje mladíka (16) v červeném tričku, kterého včera se stejně starým kamarádem soud v Ústí nad Labem poslal do vazby za vraždu Jiřího Č. (†45). Měli ho brutálně umlátit z neděle na pondělí, když spal!

Když mladíka vedla policejní eskorta od soudu, usmíval se. Jeho otec, který syna přišel podpořit, se přitom dušoval, že on to být nemohl. Připustil jen, že ho špatný kamarád k jednání svedl. „Myslím si, že by to sám nedokázal, že ho navedl ten druhý. Měl nějaké problémy ve škole, ale to byly dětské věci,“ řekl.

Krutost s jakou spícího muže ubili, přesahovala podle státního zástupce Jana Jakovce běžnou míru u vražd. Jsou obviněni v nejpřísnějším odstavci trestního zákona, hrozí jim až 10 let vězení. Polovina sazby pro dospělé.


Dvoumetrový hromotluk
Vražda se odehrála v zahradní chatce v ústecké čtvrti Střekov. „Já tam bydlel rok před Jirkou a nic se mi nestalo. On tam bydlel čtrnáct dní a stalo se tohle,“ divil se Václav V., který se s kamarádem Vlastimilem včera k soudu přišli podívat. „Byl to dvoumetrový chlap, kdyby byl na nohou, tak by se umlátit nenechal,“ dodal.



Přečtěte si
jarumas
8. 11. 2016 • 18:05

Žiadni "mladíci", cigáni sú to. Cigáni či už naši alebo muslimskí vždy lúpili, vraždili, znásilňovali preto sa vždy, tisíce rokov ich počty regulovali.

ninga
7. 10. 2016 • 10:18

Tohle až vyleze z kriminálu, máme se na co těšit

safinka59
29. 9. 2016 • 16:55

...začínám mít obavy, že se budu brzy hlásit k rasismu a budu na to pyšná ! Nikdy nebudu schopná vzít do ruky zbraň, ale asi budu schopná fandit těm, kteří ten černý nepotřebný plevel budou likvidovat ! Sekat jim pazoury nestačí, zavírat do kriminálů plných drog je směšné ! Pryč s nimi do kobky bez jídla a vody, do zimi, vlhka, mezi krysy..chcípněte !!!

agalii
29. 9. 2016 • 16:47

Přesně tak. Bohužel jak je u nás zvykem dostanou pár měsíců někde v pasťáku s vycházkama, televizí a dobrým žrádlem a pak je pustí ven, aby se nám zase mohli smát do ksichtu. Kdyby už konečně byly zavedené za takové zvěrstva fyzické tresty vypadalo by všechno jinak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.