Jak dopadnou prezidentské volby v USA? Trump to má v kapse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak dopadnou prezidentské volby v USA? Trump to má v kapse!

Prezidentem USA bude prý miliardář Donald Trump.
Prezidentem USA bude prý miliardář Donald Trump. (Foto: ara)

Mávnout nad ním rukou jako nad dalším z mnoha chytrolínů by byla velká chyba. Všechny dosavadní odhady amerického profesora Allana Lichtmana (69) totiž byly správné. A teď  tvrdí, že prezidentem USA bude miliardář Donald Trump (70).

Veškeré průzkumy dosud favorizovaly demokratku Hillary Clintonovou (68), ač republikánský kandidát Trump její náskok dotahuje. Teď ale přišla zpráva, která ego již tak dost sebejistého Trumpa příjemně poškádlí. Podle Allan Lichtmana z American University se příštím vládcem Ameriky stane právě realitní magnát. Proč tomu věřit? Protože za 30 let se veškeré jeho odhady týkající se výsledků amerických prezidentských voleb vyplnily.

Má na to klíč
Lichtman je autorem knihy Třináct klíčů k prezidentství. Kniha popisuje Lichtmanův systém založený na třinácti faktorech určujících to, zda se prezidentem stane kandidát republikánů, či demokratů. „Systém jsem definoval na základě každé prezidentské volby v rozmezí let 1860 až 1980. Poté jsem ho použil k vždy správné předpovědi od roku 1984 až do roku 2012,“ popsal Lichtman pro Washington Post. První superdebata
Silného spojence ale získala i Clintonová. Podpořil ji vlivný deník The New York Times, přestože i podle listu některé její kroky zpochybnily charakter demokratické kandidátky. „Paní Clintonová se ukazuje jako realistka, která věří, že Amerika se nemůže jen tak stáhnout za oceány a zdi, ale musí se sebevědomě angažovat ve světě, aby ochránila své zájmy,“ napsal deník. Oba kandidáti se dnes utkají v první ze tří televizních debat. Očekává se, že k televizním obrazovkám usedne až 100 milionů Američanů. Slavní věstci
Už slonice porzradila, že bude Zeman prezidentem!

Slonice Naira
Když mohla věštit chobotnice, proč by v tom úspěšná nemohla být i slonice s daleko větší hlavou? A fungovalo to. Sloní slečna Naira z cirkusu Berousek uhádla, že prezidentské volby vyhraje Miloš Zeman. Mezi kuželkami s podobiznou všech kandidátů vytáhla tu jeho. Už tak moc šťastný chobot neměla při parlamentních volbách, kdy Naira vytáhla figurku šéfa KSČM Vojtěcha Filipa. Však ji hned také sežrala!

Chobotnice Paul (†2)
Paul žil v nádrži v Sea Life Centre v německém Oberhausen. Jeho um se využíval pro věštění výsledků mezinárodních fotbalových zápasů, ve kterých hrál německý tým. Při mistrovství světa ve fotbale v roce 2008 Paul trefil výsledky čtyř ze šesti zápasů, v roce 2010 byla jeho věštba 100procentně úspěšná. Tím ale věštecká kariéra chobotničky skončila, pošla ve stejném roce.


Nostradamus (†62)
Francouzský lékař žijící v 16. století během svého života velkou díru do světa svým proroctvím v podobě veršů neudělal. Mnohými byl považován za lháře a šarlatána, vyčítána mu byla i nejednoznačnost proroctví. Někteří ale na základě jeho veršů předpověděli krutou smrt francouzského krále Jindřicha II., zvolení Francoise Mitterranda prezidentem Francie, či atentát na Papeže Jana Pavla II.

Baba Vanga (†85)
Slepá bulharská věštkyně se za svého života těšila přízní nejvyšších socialistických představitelů, kteří za ní docházeli na konzultace. Tvrdí se o ní, že předpověděla rozpad SSSR, Stalinovu smrt, výbuch v Černobylu či tragickou havárii ponorky jaderné ponorky Kursk v roce 2000. Po útocích z 11. září 2001 titulky některých novin plnilo její proroctví z roku 1989, podle kterého »američtí bratři padnou po útocích ocelových ptáků«.



Přečtěte si
-bello-
26. 9. 2016 • 21:39

pizzaoo no na tom něco je, ale inteligence tam vždy volila demokraty.Souhlasím s Trupem třeba se zredukováním US vojenské pomoci , ale uvědomuju si taky, že občané US jsou tak strašně nesvobodný a s Trumpem by to už byl fakt mazec! Si myslím.

-bello-
26. 9. 2016 • 21:31

Babiš by měl s přidáním lékařům počkat. Jestli vyhraje Trump, české ordinace budou praskat ve švech

yokky
26. 9. 2016 • 14:38

kdo to je anka...to je ale tupec,,,,,jasne ze vyhraje mr. trump,lets go mr.trump

anka
26. 9. 2016 • 13:23

Byla by to katastrofa nejenom pro USA, ale i pro cely svet, kdyby zvolili Donalda. Doufejme, ze Americani jsou chytrejsi. Donald nema zadne zkusnesennosti s politikou, navic je to hloupy, arogantni, samoliby deda,

pizzaoo
26. 9. 2016 • 12:47

Kéž by to byla pravda, to je přesně člověk jehož razantnost a vyřídilku dnešní Amerika a potažmo i celý svět potřebuje. Kdybych si ale měl tipnout, tak pořád spíš tipuju na vítězku humanitku Hillary, i když vítězství může být hodně těsné. Snad se pletu protože Hillary je názorově slabá jako čajíček, navíc podle mě snadno manipulovatelná a problémy dnešní civilizace spojené s terorismem atd. nemá narozdíl od Trumpa vůbec šanci ukočírovat takže to by asi znamenalo začátek jistého konce...asi jako kdyby u nás tenkrát místo Zemana vyhrál Schwarzenberg jenže to by tenkrát zlikvidovalo jen Čr ale tohle by mělo daleko hlubší dopady na celý svět..takže Donalde do toho!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.