Pirát silnic si natáčí své šílené jízdy: Jezdí 230 km/hod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pirát silnic si natáčí své šílené jízdy: Jezdí 230 km/hod!

Šílenému řidiči nedělá problém předjet auta zprava.
Šílenému řidiči nedělá problém předjet auta zprava. (Foto youtube.com)

Rychlá jízda, nadávky řidičům, vytrubování a nebezpečné předjíždění! Tak jezdí pirát silnic z Prahy. Své cesty autem si pečlivě natáčí a pak se s nimi chlubí na internetu. A policie? Ta je bezradná!

Jsou mladí, milují rychlost, nemají zábrany a riskují životy. Piráti silnic ohrožují nejen sebe, ale i ostatních lidí na silnicích. Jeden z nich si své šílené jízdy dokonce natáčí a pak je umisťuje na internet. Jezdí až 230 kilometrovou rychlostí, předjíždí zprava, přes plnou čáru, vytrubuje a nadává řidičům. „Jeď do p*či, vypadni ty zm*de,“ je slyšet v posledním videu, které přidal na internetový server youtube. Na dalším se chlubí zase tím, jak ho při rychlojízdě zastaví policisti. Mladík ale šlápne na plyn a prchá... Pirát je opatrný a zřejmě znalý. Nikde na videích není vidět on, espézetka, čas ani místo.


Policisté jsou bezradní
„Dopravní policisté se samozřejmě zabývají různými videonahrávkami, které jim jsou doručeny, včetně nahrávek z prostředí sítě internet. K možnému řešení konkrétních protiprávních jednání zachycených na videozáznamech je však nezbytné, aby byla k dispozici informace o místě a času spáchání protiprávního jednání a také například registrační značka vozidla,“ řekl policista Jozef Bocán.



Přečtěte si
zadnice
28. 9. 2016 • 10:22

Policie je v mnoha případech bezradná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.