Soud: Taxikář znásilnil trojici žen vibrátorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soud: Taxikář znásilnil trojici žen vibrátorem!

Zvrhlý taxikář si odsedí 7,5 roku.
Zvrhlý taxikář si odsedí 7,5 roku. (Ilustrační foto ara)

Brutální sexuální útok! Ten měl podle soudu spáchat taxikář (53) za Zlína. Dvě své známé svázal a znásilnil vibrátorem, další vyhodil z auta. Odsedí si 7,5 roku.

První obětí zvrhlého taxikáře byla jeho bývalá přítelkyně. Té po rozchodu ve svém autě přivázal nohy k sedačkám a znásilnil ji vibrátorem. U toho jí hrozil nožem. Žena má kvůli útoku dodnes psychické problémy a bojí se sama chodit mezi lidi.

Druhou napadenou byla kamarádka násilníka. Vyhodil ji z auta poté, co odmítla jeho sexuální návrhy. Třetí obětí se stala další z kamarádek, které taxikář údajně finančně podporoval. I ona byla znásilněna vibrátorem na zadní sedačce auta. Právě ona čin nahlásila na policii.

Taxikář vinu odmítá a hned po vynesení rozsudku se odvolal.

Přečtěte si
sugarbitter
20. 9. 2016 • 14:05

To je z té příliš uvolněné sexuality, přemíry pornografie , ap. Někteří přestanou rozlišovat a chovají se už docela patologicky.Též proto přibývá homosexuality. Bylo lépe,když byla jaksi tabu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.