Slovák František G. (51) u soudu: Manželce jsem zavraždil rodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slovák František G. (51) u soudu: Manželce jsem zavraždil rodiče!

Manželka se s ním rozešla, a tak se chtěl zabít. Místo toho však František G. zabil její rodiče. pásku
Manželka se s ním rozešla, a tak se chtěl zabít. Místo toho však František G. zabil její rodiče. pásku (Foto ČTK)

Brutální vražda! Žárlivec manželku načapal v posteli s nejlepším kamarádem, ona ho pak opustila. Aby se pomstil, zabil jí podle obžaloby oba rodiče. Slovák František G. (51) se včera u soudu k činu přiznal.

Mohla to být zdvořilostní návštěva před Vánocemi, zvrhla se ale v brutální vraždu. Frantiček G. loni v prosinci přišel v Horní Olešné za rodiči manželky, která ho krátce předtím opustila. Prý kvůli nejlepšímu příteli. Doufal, že tam na manželku narazí. Trpěl prý kvůli rozchodu depresemi a chtěl se zabít. Místo sebe ale zabil tchána s tchyní.

„Byl jsem v amoku, mlátil jsem je pistolí, pak jsem uviděl krabici s noži a oba je píchl. Je mi to líto a omlouvám se všem příbuzným,“ přiznal se včera u soudu v Českých Budějovicích. Hrozí mu 20 let, nebo i výjimečný trest.

Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2016 • 09:25

Hm, nemohl by vraždiit ve vlastních ?!! Na Slovači ?!!! Co to leze sem, je toho tady pomalu 2 Slováci na 1 Čecha ( aspoň v Praze se to tak jeví)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.