Hádka v Poštěpro tebe: Proklínám tě, dcero! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hádka v Poštěpro tebe: Proklínám tě, dcero!

Paní Bohumila svou dceru na místě proklela.
Paní Bohumila svou dceru na místě proklela.

PRAHA – Studio televizního pořadu Pošta pro tebe zažilo bezkonkurenčně nejemotivnější a nejsmutnější setkání za celou dobu vysílání. Moderátorka Ester Janečková (34) přivítala šestinásobnou matku Bohumilu Karáskovou (64), která se po letech chtěla setkat s dcerou. S tou se před lety hloupě rozhádala kvůli stokoruně.

Dcera Alena Horáčková (40) jí však odmítla odpustit, a tak se strhla krutá hádka, po které paní Bohumila dceru proklela!

„Byl to asi můj nejintenzivnější zážitek za celou dobu, co v Poště pro tebe působím. Musela jsem se ale zachovat jako profesionálka a být silná. Po natáčení jsem se ale v šatně zhroutila a půl hodiny plakala,“ vzpomíná na natáčení moderátorka Janečková, která cítí jako osobní prohru, že znepřátelené rodině nedokázala pomoci najít k sobě znovu cestu.

„Je mi líto, že promarnili jedinečnou šanci znovu si porozumět, a mám obavu, že už se další šance nenaskytne,“ dodala Janečková. Během natáčení měla strach především o paní Bohumilu, která je po infarktu a po odmítnutí dcery se nekontrolovatelně třásla. Nakonec dceru za její drsná slova odmítnutí proklela!

„Taková slova tam zazněla. Já si myslím, že to byl čistý projev zoufalství a neodsuzovala bych ji za to. Každý divák ať si ale na to udělá vlastní názor,“ popisuje moderátorka pořadu. Pošta pro tebe se vysílá dnes od 21:40 na ČT 1.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.