Olympionici si potřásali rukama s politiky a tvrdí: Rio? Kramářova vila je super! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Olympionici si potřásali rukama s politiky a tvrdí: Rio? Kramářova vila je super!

"Hezkým tenistkám, hezké kytičky," jako by si říkal premiér Bohuslav Sobotka.
"Hezkým tenistkám, hezké kytičky," jako by si říkal premiér Bohuslav Sobotka. (Foto Aha! – Jakub Poláček)

Na Hrách v Riu stáli mnozí z nich hodně vysoko. Ale takový výhled, jaký měli včera z pražské Kramářovy vily, to podle českých olympioniků nebyl. Shodli se na tom při návštěvě u politické reprezentace.

Setkání s premiérem Bohuslavem Sobotkou (44, ČSSD), šéfy obou komor Parlamentu a některými dalšími členy vlády označil tenista Radek Štěpánek (37) za třešničku na dortu olympijského úspěchu

„V Kramářově vile jsem ještě nebyl, užívám si atmosféru toho místa. Samozřejmě je hezké, že předseda vlády nebo ministryně školství nám poděkují, asi je to nejvíc, co můžeme v našem sportu dosáhnout,“ řekl novinářům bronzový vodní slalomář z Ria Jiří Prskavec (23).

Atmosféra místa strhla i další účastníky olympijské výpravy, někteří z nich, třeba stříbrný biker Jaroslav Kulhavý (31), se s dojmy podělili na Facebooku. Olympionici dostali od premiéra Sobotky odznaky ve tvaru českého lva, na dlouhé rozhovory ale nebyl čas. „Řekli jsme si asi dvě věty, víc času nebylo,“ řekl Prskavec.

Večer sportovce přijal na Pražském hradě i prezident Miloš Zeman (71).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.