Kradl ve škole, když vedl dítě do 1. třídy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kradl ve škole, když vedl dítě do 1. třídy!

Rudolf H. si chtěl ze školy odnést elektroniku. Část lupu schovával za učebnicemi hudební výchovy.
Rudolf H. si chtěl ze školy odnést elektroniku. Část lupu schovával za učebnicemi hudební výchovy. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, MP Dubí)

Svého potomka přivedla 1. září do první třídy žena z Dubí. Doprovázel je i její partner, který ale slavnostní chvíle využil k tomu, aby školu vykradl. Nabral si elektroniku, z budovy se s ní ale nedostal.

Rudolf H. (32) si zahrál na vzorného rodiče. Sotva ale za jeho blízkými zapadly dveře třídy, vnikl do učebny hudební výchovy a sebral tam DVD přehrávač, monitor, reproduktory a kabely. Na chodbě se pak lup snažil zakrýt učebnicemi zpěvu. Ven se ale nedostal. „Město ve školách nainstalovalo nové zabezpečení. Díky tomu zůstal ve škole uvězněn. Chtěl se proto vrátit, zavřená už ale byla i třída hudební výchovy,“ informoval včera o případu velitel městské policie Tomáš Pykal.

Zloděje pak přistihla školnice. Strážníkům, kteří ho vzápětí zadrželi, se rovnou přiznal. Teď už je ve vazbě. Toho dne se totiž ještě pokusil vykrást auto v Teplicích. Hrozí mu tři roky vězení. V minulosti byl 15krát trestaný, z cely vyšel v květnu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.