Dívka (18) si nechala zaplatit drink, pak se nestačila divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dívka (18) si nechala zaplatit drink, pak se nestačila divit!

Abby se s podobným jednáním ještě nesetkala.
Abby se s podobným jednáním ještě nesetkala. (Foto: Facebook.com)

Krásná blondýnka vyrazila za zábavou s přáteli do klubu. Od neznámého muže si nechala zaplatit drink, ale co se stalo potom, to ještě nezažila…

Abby Fenton vyrazila do jednoho z klubů v Sheffieldu, když v tom k ní přistoupil muž a pozval jí na drink.  Jmenoval se Liam a neměla důvod nabídku nepřijmout, než se rozešli každý svou cestou, vyměnili si svá telefonní čísla.

Dva týdny později se nestačila Abby divit. Liam jí poslal zprávu, zda by mu peníze za drink poslala na účet. Dívka, která se chystá na studium biomedicíny, byla sice v šoku, ale peníze mu obratem poslala zpět. Kauza, o které informoval britský Daily Mail, se okamžitě stala hitem internetu a prý je dobrou ukázkou dnešní kultury.

Anketa

Poslali byste ve stejné situaci peníze zpět?
Celkem 300 hlasujících

 



Přečtěte si
Yarda
13. 9. 2016 • 08:27

Jiný kraj, jiný mrav. Vybavilo se mi,kdysi jsem četl nějaké povídání o Bulharsku - náš turista se tam v podniku veřejného stravování zapovídal s nějakou dívčinou a chtěl jí zaplatit pití. Ona to (prý) odmítla s tím, že tam je zvykem, že když dívka nechá za sebe platit, tak s plátcem pak odejde se pomilovat. Takže pokud si dívka z tohoto článku ten drink neodpracovala....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.