Jakub (23) spěchal do školy: Naboural policisty, ujížděl 22 km! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jakub (23) spěchal do školy: Naboural policisty, ujížděl 22 km!

Policistům Jakub tvrdil, že spěchal do školy.
Policistům Jakub tvrdil, že spěchal do školy. (Foto: krimi-plzen.cz)

Naboural auto policie a pak zběsile ujížděl Plzní. Strážci zákona mladíka (23) v toyotě zastavili až u Rokycan.

Vše začalo, když mladík narazil do civilní policejní octavie. „Už od té doby, co nás Kuba vyzvedl, jezdil velmi rychle. U hotelu Angelo jel přes 100 kilometrů v hodině a projel tam tu velkou křižovatku na červenou.

Pak u benzinky chtěl udělat myšku autům před námi a projet to na červenou, ale přitom naboural tu octávii. Věděl o tom, že se o ní opřel, ale bylo mu to jedno, šlápl na plyn a na červenou začal ujíždět,“ popsala spolujezdkyně z toyoty Veronika pro krimi-plzen.cz.

„Když jsem se opřel o tu octavii, myslel jsem, že to nebude ani vidět, sešlápl jsem plyn. Myslel jsem, že je to nějaký děda, co jede na nákup a ani si nevšimne toho, že do něj někdo ťuknul,“ vysvětlil řidič toyoty Jakub.

Mladík prchal výpadovkou z města směrem na Prahu, místy rychlostí až 200 km/h. Policisté piráta zastavili před Rokycany, ujel před nimi 22 km. A proč ujížděl? „Spěchal jsem do školy, nevěděl jsem, že to jsou policisté,“ prohlásil Jakub.

Do policejního auta prý ťuknul, takhle ťukanec zdemoloval jeho auto.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.