NESMRTELNÝ?! Přežil zásah bleskem, hadí i pavoučí uštknutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

NESMRTELNÝ?! Přežil zásah bleskem, hadí i pavoučí uštknutí!

Kyle je magnet na průšvihy – je zázrak, že žije!
Kyle je magnet na průšvihy – je zázrak, že žije! (Foto Facebook)

Těžko říct, jestli má tenhle chlapík spíš smůlu, nebo štěstí. Rozhodně má ale nejspíš sedm životů! Jen za poslední čtyři roky už totiž mohl být hned třikrát mrtvý! Udeřil do něj blesk, kousl ho jedovatý pavouk a uštkl chřestýš. On však dál žije!

Kyle Cook (31) z Floridy už přežil tři pokusy o vraždu ze strany matky přírody! Vše začalo 12. srpna 2012, kdy uprostřed bouře vystoupil z úklidového vozu, aby opravil zaseknutý smeták. „Blesk udeřil asi tři metry ode mě, prošel louží do kovových součástí smetáku a od něj jsem dostal ránu já. Odhodilo mě to dva metry daleko a asi minutu jsem byl v bezvědomí,“ popisuje táta čtyř dětí pocity z okamžiku, kdy poprvé obelstil smrt.

To ještě netušil, že přijdou ještě další dva...
Letos v dubnu ho kousl prudce jedovatý pavouk! „Vezl jsem kamionem zásilku a zrovna jsem odpočíval venku. Najednou mě kousl pavouk do ruky! Nechtěl jsem přijet pozdě, tak jsem pokračoval v jízdě a až pak jsem jel do nemocnice. Ruka mi do té doby pořádně natekla. Až lékaři mi vysvětlili, že mě kousl koutník jedovatý, který člověka se slabší imunitou může i zabít!“ popisuje Kyle svůj druhý dramatický zážitek. Zachránil ho špek
A zatím naposledy na něj příroda zaútočila 11. srpna, když na zahradě sekal trávu. „Ten chrastivý zvuk jsem napřed přičítal cikádám, pak jsem podezíral sekačku... Když jsem zahlédl obrovského hada ležícího u mé nohy, krve by se ve mně nedořezal. Udělal jsem krok dozadu, jenže jsem šlápl na železnou tyč, což toho chřestýše nejspíš vyděsilo – kousl mě do kotníku,“ vypráví »nesmrtelný« Kyle. Tentokrát mu život zachránila život nadváha – měl prý štěstí, že had neprokousl jeho tukovou vrstvu, a dávka jedu se tudíž nedostala do krve.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.