7 tipů na super letní čtení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

7 tipů na super letní čtení!

Není zrovna na koupání? Nevadí, máte přece knihu...
Není zrovna na koupání? Nevadí, máte přece knihu... (Foto: Profimedia.cz, ara)

Pere slunce, a tak se chystáte se k vodě? Nebo zavření doma koukáte na déšť za oknem? Letošní léto je nevyzpytatelné. Dobrá knížka ale nezklame nikdy. Deník Aha! nabízí tipy na skvělé letní čtení. Zapomeňte na počasí a ponořte se do knížek plných napětí, intrik nebo lásky.

Romantika - Láska z Paříže
Autor: Alexandra Potter
Ruby Millerová přijíždí za kamarádkou Harriet do Paříže zapomenout na zklamání v lásce. Ale osud jí nachystal zvláštní úkol. Musí odhalit velké rodinné tajemství. Ruby hodí za hlavu všechny své obavy a začne pátrat po osudu dávných milenců...
Cena: 279 Kč

Thriller - Odpočívej v pokoji
Autor: Lee Child
Když Reacher náhodně vystoupí z vlaku na malé zastávce, přistoupí k němu neznámá žena. Spletla si ho s kolegou, který zmizel a zanechal po sobě jen lístek s telefonním číslem a poznámkou: 200 úmrtí.
Cena. 349 Kč


Western - Divoké časy
Autor: G. F. Unger
Příběh krásné Sue Canonové a jejích tří synů, kteří se rozhodli strhnout na sebe moc nad Missouri. Za vytčeným cílem šli úporně, tvrdě a neohroženě. Žádný strom však neroste do nebe...
Cena: 249 Kč

Historie - Svátek hojnosti
Autor: Lindsey Davisová
Vlády nad Římem se ujal paranoidní císař Domicián a věčné město zachvátila epidemie podivných úmrtí. Vraždám se snaží přijít na kloub Flavia Albia, která úchylnému vrahovi nastraží past. Jenže uvíznout v ní může kdokoli.
Cena: 299 Kč
Životopis - Sestry B.
Autor: Milena Štráfeldová
Fascinující a tragický příběh dvou sester, jejichž cesta byla podobná, a přesto vedla opačným směrem. Jak se vyvíjel osud charismatické hvězdy Lídy Baarové a její mladší sestry Zorky?
Cena: 250 Kč

Román - Tý potvoře to nedaruju
Autor: Lucy Sykesová, Jo Piazzaová
Šéfredaktorka prestižního magazínu, se po půlroční nemoci vrací do práce. Ale během její nepřítomnosti se papírový časopis změnil v internetový magazín. Z uznávané čtyřicetileté šéfredaktorky se náhle stane dinosaurus. Vzdá to, nebo začne bojovat?
Cena: 379 Kč
Humor - Zabiják Anders a jeho přátelé
Autor: Jonas Jonasson
Zabiják Anders je čerstvě na svobodě. Potřebuje novou práci a do rány mu přijde propuštěná farářka. S ní a hotelovým recepčním založí podnik na vymáháhání pohledávek. Jenže bossové stockholmského podsvětí s ním mají nevyřízené účty a zabijáka Anderse i s jeho přáteli pořádně zmáčknou...
Cena: 379 Kč



Přečtěte si
Ludmila Říhová
3. 4. 2023 • 07:48

Někdy by člověk řekl že číst se mu nechce hlavně proto že na to nemá čas, ale já si myslím že se jedná zejména o to, že si člověk nekoupí kvalitní http­s://ww­w.fi­neca­se.cz­/naby­tek/ nábytek do své domácnosti. Nebo alespoň já to tak vidím a myslím si, že je na čase, abyse člověk o takové věci začal více zajímat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.