Vražda v hypermarketu v Praze: Policisté 
přiznali chybu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vražda v hypermarketu v Praze: Policisté 
přiznali chybu!

Vražedkyně Michaela S.
Vražedkyně Michaela S. (Foto Aha! - Zbyněk Pecák)

Pražská policie přiznala pochybení při zásahu proti Michaele S. (33), která ubodala zákaznici Hanu H. (†54) v nákupním centru na pražském Smíchově. Již tři týdny předtím se pokusila uškrtit na toaletách kavárny ženu, hlídka útočnici však nechala jen odvézt na psychiatrii.

V Psychiatrické nemocnici v Bohnicích lékaři údajně nedostali informaci o tom, co se v kavárně odehrálo, a pacientku brzy propustili. „Zasahující policisté pochybili tím, že aktuální situaci v kavárně nesprávně vyhodnotili. Tento postup podle všeho zapříčinil další sled předávání zkreslených a neobjektivních informací,“ konstatovala policejní mluvčí Andrea Zoulová s tím, že případ si nyní převezme Generální inspekce bezpečnostních sborů.

V den propuštění z léčebny vzala Michaela S. z regálu v obchodním centru na Smíchově kudlu a ubodala s ní zákaznici Hanu H. (†54).

Ministr zdravotnictví poslal kontrolu i do bohnické léčebny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.