Útočník zmlátil doktora: Křupaly mi kosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Útočník zmlátil doktora: Křupaly mi kosti!

Lékař mluvil po podmínkou anonymity.
Lékař mluvil po podmínkou anonymity. (Foto Aha! - David Malík)

Lékaře (55) na zastávce MHD v Praze doslova zmasakroval neznámý útočník. Zbil ho pěstmi, a když upadl, tak ho kopal do obličeje. 

Brutální napadení se na stanici Háje odehrálo 13. dubna ve tři čtvrtě na jednu v noci. „Stál jsem na zastávce a čekal na autobus. Přijela linka 136, vystoupila z ní mladá blonďatá dívka, po které jsem se ohlédl,“ uvedl napadený. Hned za ní ale vystoupil útočník. „Zakřičel: tos nikdy neviděl holku, ty buzerante a úchyláku, a pustil se do mě,“ řekl lékař, který pracuje jako patolog v jedné z pražských nemocnic.

Útok trval dvě minuty. „Uvědomil jsem si, že je to magor a musím být zdrženlivý, takže jsem nedělal nic, co by ho ještě víc naštvalo. Smýkal se mnou a dostal jsem pěstí do pravé i levé tváře, cítil jsem, jak kosti zakřupaly,“ řekl s tím, že kdyby zaútočil na ženu nebo seniora, nepřežili by.

Pak útočník odešel a doktor se doplazil z posledních sil na benzinku, kde mu zavolali záchranku. Podstoupil dvě operace a dodnes se potýká s následky.

Přečtěte si
kozinozka
5. 8. 2016 • 17:56

Už se to hemží tupci a blázny. /???/ Nebo mám ječn smůlu na lidi? Znám patologa, který mně po smrti tatínka na můj dotaz e-mailem po přihlouplé odpovědi ještě popřál pěkného dne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.