Nejhorší neštovice, jaké jsme kdy viděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejhorší neštovice, jaké jsme kdy viděli!

Malý Jasper prožil neskutečná muka.
Malý Jasper prožil neskutečná muka. (Foto ara)

Dvouletý Jasper Allen měl horečku. Matka s ním tedy vyrazila k doktorovi. Recepční ji ale poslala domů s tím, že doktora vidět nepotřebuje. Co se stalo potom, vás šokuje!

To, co u Jaspera propuklo pouhý den poté, jsou opravdu ty nejhorší neštovice, jaké jsme kdy viděli. Chlapec měl červené tečky doslova po celém těle. „Nemohli jsme ho tři dny pochovat, protože řval, kdykoliv jsme se ho dotkli,“ řekla pro Daily Mail matka, která s Jasperem ihned zamířila do nemocnice zpět.

Jasperova matka Sarah nyní lituje toho, že syna záměrně nechala nakazit a naopak volá po tom, aby bylo rodičům dostupné očkování. „Každé dítě, o které jsem se starala, dostalo v určitou chvíli neštovice, ale nikdy to nebylo takovéto,“ zoufá si matka. „Jsme jednou z mála zemí, která běžně neočkuje proti neštovicím – Evropa, USA i Austrálie to nyní dělají,“ pokračuje Britka.

Její syn v nemocnici sice všechny šokoval, nemoc ale překonal a po pěti dnech ho pustili domů. Sarah se nezlobí jenom na sebe, spílá také recepční, která jí původně poslala domů. Ta se hájí tím, že jí chlapcův stav zkrátka nepřipadal tak vážný. „Měli by rodičům víc naslouchat. Známe svoje děti lépe než kdokoliv na světě,“ říká dvojnásobná matka.

Více o cestování za neštovicemi čtěte ZDE

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.