Krásná policajtka Arina Kolcovová (†35): Zločinec ji zabil plivancem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krásná policajtka Arina Kolcovová (†35): Zločinec ji zabil plivancem!

Uniforma pro ni byla vším.
Uniforma pro ni byla vším. (Foto: Facebook)

Smutný osud několikrát za statečnost vyznamenané policistky dojímá celou Ukrajinu. Na Nový rok plivl Arině Kolcovové (†35) do obličeje zatýkaný kriminálník, žena se od něj nakazila tuberkulózou a minulý týden v agonii zemřela.

„Nemocná začala být pár dní poté, co se při výkonu služby nakazila. Ale nevyhledala hned zdravotní pomoc, dál chodila do práce , než nám tady zkolabovala. Nechali jsme ji převézt do nemocnice a tam už si ji nechali. Musela projít chemoterapií a krmili ji tekutou stravou přes hadičky. Strašně zhubla, zeslábla a vypadaly ji vlasy. Pohřbili jsme ji dva dny po její smrti v Kyjevě,“ řekl novinářům Arinin kolega, důstojník Michail Kindrakevič.

Nenahraditelná ztráta
Její boj se zákeřnou plícní chorobou sledovala celá Ukrajina. Nikdo nemohl pochopit, jak se tak rychle z krásné a sportovně založené ženy stala bezvládná troska na nemocniční posteli. „Chtěla na Ukrajině něco změnit k lepšímu, tak se dala k policii. Byla to moc statečná a chytrá holka,“ napsal na sociální média její přítel.

A její policejní oddělení vydalo toto prohlášení: „Arina je nenahraditelnou ztrátou pro celý policejní sbor, pro celou Ukrajinu. Vzpomínky na ni si poneseme navždy v našich srdcích.“ Muž, který ji jediným plivancem zabil, je ve vazbě a o jeho osudu se teprve rozhodne.


Aha! Víte, že...
...Arina měla pro svou volnomyšlenkářskou povahu přezdívku Ptáček? Nosila piercingy, měla velké tetování, rychlé auto i motorku... Zůstala po ní 14letá dcera.

Smrtící TBC: 4400 obětí denně!
* Tuberkulóza postihuje osoby se sníženou imunitou (např. HIV pozitivní) nebo lidi v kontaktu s rizikovými skupinami (alkoholici, bezdomovci, narkomani).
* Jde o infekční onemocnění způsobené mikroby Mycobacterium tuberculosis, které se do těla dostanou vdechnutím, pozřením s potravou nebo přes placentu (z matky na plod).

* Nakažený může i zemřít. Denně je obětí TBC asi 4400
* Infekce zasahuje nejčastěji plíce, ale i uzliny, ledviny, mozkové obaly nebo kosti
* Nejvyšší výskyt je v Pobaltí, na Balkánu, v Bělorusku, Rusku a právě Ukrajině.

Přečtěte si
smeagol
24. 3. 2018 • 03:33

Chemoterapii na TBC? To je zase nejaka Vojtovina.

-bello-
2. 8. 2016 • 07:23

Nejvíc tubery mají na Ukrajině a pro nás, byť očkované, je dál neustále nebezpečná. Úkáčka sem jeden čas nalezla, aniž by předložila vyšetření na TBC a roznesla tady svoji extra TBC.A zkuste být půl roku, rok na léčení infekčně separovaní .S kým asi tak sdílíte takové zdravotní " vězení !" Víc osvěty by neškodilo, protože ohrožení nejsou jen jedinci ze skupin zde vyjmenovaných , ale všichni ! a TBC je nadále smrtelná. Policistka si to asi spletla s nachlazením

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.