Babička (71) si vzala zajíčka (17)! Potkala ho na pohřbu vlastního syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babička (71) si vzala zajíčka (17)! Potkala ho na pohřbu vlastního syna!

Manžela potkala na pohřbu svého syna!
Manžela potkala na pohřbu svého syna! (Foto: ara)

Američanka Almeda Errel (71) prožívala jeden z nejhorších dnů, když pohřbívala svého syna (†45). Na obřadu se ale seznámila s teprve sedmnáctiletým Garym Hardwickem a o tři týdny později si ho vzala!

„Mami, tati, budu se ženit!“ oznámil zčistajasna Gary zaskočeným rodičům. A jejich šok byl o to větší, když jim svoji vyvolenou představil – byla jí babička Almeda ze státu Tennessee, kterou si vyhlédl v kostele na pohřbu.
Když tam Almeda v slzách stála nad rakví nejstaršího syna Roberta (†45), to poslední, co ji zřejmě napadlo, bylo, že o pár minut později potká svého budoucího ženicha...

„S prvním manželem Donaldem jsem žila 43 let, jenže v roce 2013 zemřel a od té doby jsem se cítila sama a chyběla mi spřízněná duše,“ říká. „Žádného zajíčka jsem nehledala, ale pak se najednou objevil Gary a bylo to. Měl tak sladký úsměv. Okamžitě jsem věděla, že je to ten pravý,“ vzpomíná na jejich setkání. Láska na první pohled to ale byla i pro Garyho. „Jen co jsem ji zahlédl v kostele, musel jsem na ni pořád myslet,“ říká. »ANO« do tří týdnů
S Almedou si proto dal schůzku a tři týdny na to si už vystrojili malý obřad, který je vyšel zhruba na pět tisíc korun. „Poprvé jsme se milovali až o svatební noci a musím říct, že to bylo jako z těch nejdivočejších snů. Nemohlo to být lepší,“ říká spokojený Gary. Jeho rodiče prý zpočátku ze svatby příliš nadšení nebyli, ale mohlo to být horší... Jeho předchozí přítelkyni bylo 77 let!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.