Seniorka (83) šla o holi: Lupič ji praštil do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Seniorka (83) šla o holi: Lupič ji praštil do hlavy!

Kamerový záznam muže, který odložil doklady přepadené stařenky.
Kamerový záznam muže, který odložil doklady přepadené stařenky. (Foto: PČR)

Kdy skončí násilí na starých lidech? Na okraji brněnských Židenic, zvané Bronx, přepadl mladý násilník další stařenku (83)!

S kamarádkou se šourala o holi od konečné zastávky tramvaje na Staré osadě. U domu se rozešly. „V tom z křoví vyskočil neznámý mladík a uhodil ji do hlavy,“ řekla policistka Andrea Cejnková.

Žena upadla na zem, darebák jí vytrhl kabelku a utekl. V tašce byla peněženka s patnácti stovkami, doklady, fotoaparát a osobní věci, celkem za 11 000 korun. Stařenka skončila v nemocnici. Útok na bezbrannou důchodkyni přišel jen pár dní poté, kdy v Brně tlupa pěti darebáků (10 až 13) přepadla a oloupila jinou stařenku (79), vracející se z návštěvy manžela v nemocnici. Ukradli jí poslední stokorunu.
Poznáváte ho?
Kriminalisté teď horečně shánějí informace o muži, který o pár minut později odložil ve Svatoplukově ulici na balkon bytu ukradené pouzdro s doklady patřící napadené stařence. „Na kamerovém záznamu je muž, který by mohl mít co do činění s loupeží,“ požádala veřejnost o pomoc policistka Andrea Cejnková.

Přečtěte si
hejhej
14. 7. 2016 • 22:22

Kdysi bývali policisté v ulicích, dnes je potkáme buď v supermerketu nebo v MHD.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.