Vědma deníku Aha!: 7 andělských rad pro váš šťastný život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vědma deníku Aha!: 7 andělských rad pro váš šťastný život!

Fotografie
Fotografie (internal)

Andělská magie je vhodná pro ty, kdo hladají pomoc a bezpečnou, pozitivní duchovní cestu. No řekněte, není představa laskavých a dokonalých bytostí, které pomáhají, útěšlivá?

7 andělských rad pro šťastný život
1. Co dělat, pokud nejste v životě šťastní?
Někdy můžeme mít pocit, že si s námi osud pohazuje jako příboj s dětskou hračkou, že se k nám život otočil zády a nám už nezbývá než trpně čekat. Andělé však radí nikdy se nevzdávat. „Vždycky je něco, co můžeš na svém životě změnit, vždycky existuje rozcestí, na kterém se můžeš dát jinudy. Pokud tvá cesta dosud vedla tam, kde nechceš skončit, změň své chování a změníš celý život.“

2. Co dělat, když nejste pány svého osudu?
Každý z nás má v sobě něco z krále, ale abychom získali moc, musíme přijmout i zodpovědnost. „Modli se k bohu, ale sám plav k břehu,“ říká přísloví a má pravdu. Pomoc přichází k připraveným.

3. Co dělat, když úspěch nepřichází?
Překročte vlastní stín. Nejvíc překážek na své cestě si klademe sami, největším soupeřem je náš vlastní strach a často i to, že sami sebe nemáme rádi. Jak můžete o svých kvalitách přesvědčit ostatní, když se sami považujete za neschopné? Často zbytečně přehlížíte úspěchy a zveličujete nedostatky v naději, že vám to někdo vyvrátí. Opakovaná nepravda se však pro okolí stává pravdou a vy sami sebe proklínáte svým sebepodceňováním.

4. Jak zvítězit?
Nepohrdejte cestami, které vám andělé nabízejí. Pokaždé, když odmítáte nabídku, protože v ni nevěříte, pokaždé když si netroufáte využít možnosti, který se vám nabízejí, odmítáte pomoc, kterou vám osud nabízí. Nezavírejte si dveře sami.

5. Jak najít spřízněnou duši?
Skromnost je hezká vlastnost, ale jen ten, kdo hledá, najde. Pokud máte pocit, že vás ve vašem okolí nikdo nechápe, vydejte se jinou cestou. Lidé nezmění své myšlenky, to vy musíte změnit společnost. Nečekejte zázrak, pomoc andělů se projevuje malými skutky, náznaky a náhodami. Je to, jako by vás někdo jen zlehka postrčil, ale jít už musíte sami.

6. Jak najít řešení?
Řešení existuje – vždycky. Ne vždy je to růžová cesta, ale řešení se zpravidla najde, jen může být překvapivé. Nezavrhujte hned to, co se ze začátku jeví nezvykle.

7. Jak slyšet rady andělů?
Spoléhejte se na svou intuici a instinkty, pozorujte svět kolem sebe novýma očima. To je největší dar andělů. Otevřou vám nový svět, který je kolem vás stále, ale vy ho přehlížíte. Nové možnosti, radosti i krásy. Stačí se jen dívat.

Jak zavolat anděly?
Jedním  ze způsobů komunikace s anděly je meditace nebo modlitba. Není potřeba držet se přesných slov. Místo toho si vymyslete vlastní prosbu. Čím upřímnější a niternější bude, tím snáze ji andělské bytosti vyslyší. V neposlední řadě můžete také zkusit napsat andělům dopis. Napište do něj, co všechno vás trápí a o co ho žádáte. Poté dopis nahlas přečtěte a spalte nebo zakopejte. Zvýšíte tak jeho účinnost.
O co všechno můžete anděly požádat?
*O sílu a ochranu
Kdykoliv se budete cítit v nebezpečí nebo budete zoufale potřebovat pomoc či ochranu, přivolejte si k sobě všemocného archanděla Michaela. Představte si v mysli záplavu modré barvy a modrých andělů omotávajících kolem vás svá ochranná křídla. Poté třikrát vyslovte tato slova: „Archanděli Michaeli, volám tě ve jménu Boha. Sestup ze světla spolu se svými anděly. Prosím, pomoz mi, pomoz mi, pomoz mi!“

*O moudrost a porozumění
Potřebujete pochopit svého partnera, uspět při pracovním pohovoru nebo zvládnout důležitou zkoušku ve škole? Požádejte o pomoc archanděla Jophiela. Tato andělská bytost je svázána se žlutou barvou a ovládá sedmou, korunní čakru. Ponořte se do meditace, pusťte si příjemnou hudbu, představujte si archanděla v záplavě zářivě žlutých paprsků a pak v duchu jasně definujte, s čím konkrétně a jak potřebujete pomoci.

*O lásku a souznění
Archanděl Chamuel nad vámi drží ochranná křídla, když máte milostné problémy. Ať už se něco nedaří v současném vztahu nebo jste dlouho sami a rádi byste si někoho našli, o pomoc byste měli žádat právě Chamuela. Tato andělská bytost je spojována s růžovou barvou. Zapalte proto dvě růžové svíce – jednu za vás a jednu za vašeho partnera.

Nalaďte své myšlenky, pocity a touhy na linku harmonie a klidu a vytěsněte ze své mysli všechno zlé a stresující. Představte si archanděla a jeho barvu a v klidu k němu promlouvejte. Popište mu, proč máte s partnerem problémy nebo jakého partnera byste si k sobě představovali. Poté mu poděkujte a svěřte vše jeho magickým schopnostem.

*O zdraví či uzdravení
Vaše zdraví může upevnit archanděl Rafael, který je prezentován zelenou barvou. Přestože poskytuje potřebným zdraví, léčbu a konec bolesti, nikdy by žádost o jeho pomoc neměla suplovat lékařskou péči. Vzhledem k tomu, že prosba by vždy měla být co nejkonkrétnější, je potřeba znát svou diagnostiku.

Představte si sebe samotné v záplavě zelené – třeba jak stojíte na louce, uprostřed stromů, pod smaragdově zeleným vodopádem. Svěřte Rafaelovi, jaké máte potíže a co děláte pro to, abyste se jich zbavili. Požádejte ho o posílení vaší léčby a o sílu zvládnout všechny překážky.

*O vyřešení složité životní situace
Přímo o peníze byste anděly žádat neměli. Můžete je ale poprosit o celkovou životní harmonii a klid, ke kterému sice nepatří tučné konto a ostrov v Tichomoří, ale také ne zadlužení a exekuce. Pokud toužíte po klidném životě v harmonii, sepište seznam, co všechno k němu potřebujete. Poté si představte anděla zaplaveného růžovým a zlatým světlem – přesně to jsou barvy náležející archandělu Urielovi. Seznam mu přečtěte a poproste ho, aby vám pomohl najít ve vašem životě trvalý klid a mír.

*Odpuštění a schopnost odpuštění
Pokud jste někomu ublížili, nebo naopak on vám – nebo vás někdo opustil a vy jste se s tím stále nedokázali smířit – povolejte na pomoc archanděla Zadkiela. Jeho barvou je jasně fialová a ovládá druhou, sakrální čakru. Nejjednodušší je komunikovat s ním prostřednictvím prosebné modlitby. Sepněte ruce a vyřkněte tato slova: „Ve jménu nejvyššího pána prosím sedm archandělů a jejich legie světla. Volám tebe, milovaný Zadkieli, a tvé anděly a prosím vás, vyslyšte moji modlitbu. Děkuji ti za energii a za pomoc, kterou mi poskytneš.“ Pak už jen co nejkonkrétněji formulujte svůj problém.

Vědma Aha! tvrdí, že křídla andělů vás chrání!

Přečtěte si
Josef124
25. 9. 2019 • 06:35

Člověk si musí sám najít to, co ho baví a pokud to za celý život nenajde, tak je to dost smutné. Já svůj koníček naštěstí mám a žena taky. Začala teď hodně kreslit a tvoří potisky. Je to super, protože máme alespoň vždy originální dárek na Vánoce. Letos máme pro rodiče potisknutou tašku, kterou nám udělali z http­s://ww­w.re­klam­ni-tasky.eu/papirove-tasky/ . Z takových dárků je vždy největší radost.

-bello-
14. 7. 2016 • 00:46

Jestli tohle někdo dočetl do konce, měla by mu vědma poradit jak ze sebe neudělat vola!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.