Krásná Veronika (†17) se oběsila: Předtím zveřejnila děsivá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krásná Veronika (†17) se oběsila: Předtím zveřejnila děsivá slova!

Veronika (†17) se oběsila!
Veronika (†17) se oběsila! (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Facebook)

»V krku křupne a člověk se zhoupne, je za tím zrada lásky, dluhy, nebo vražda?« Loni v prosinci si Veronika (†17) dala na sociální síť úryvek písně Oběšenec z alba Doktor Smrt rapera El Maróna (33). Ve čtvrtek, v poslední den školního roku, se oběsila v lesíku v Buštěhradu... PROČ?!

Vedly dívku k zoufalému činu špatné známky, nebo nešťastná láska? Její učitelé ze střední školy ve Stochově ji za problémovou žačku neoznačili. Šlo tedy o problém s klukem? Lidé z okolí popisují, že měla přítele Filipa, o problémech ve vztahu ale nevěděli.

Její kluk má navíc na Facebooku jako profilovou fotku právě snímek s Veronikou. Na první pohled je na nich vidět, jak moc se milují... Proč ale před půl rokem Veronika zveřejnila děsivá slova písně o smrti oběšením?

„Koketování se smrtí je v tom věku přirozené,“ neviděl by psychiatr Jan Cimický problém v textu hodně netradiční písně, který si dívka zřejmě oblíbila. Zároveň by však ze své zkušenosti hledal příčinu v lásce. Mohli se mladí milenci pohádat a Veronika sáhla po tom nejstrašlivějším řešení?

„Mladí lidé v sedmnácti letech jsou enormně citliví, a když se pak dostanou do krizové situace, sáhnou po tom nejbližším řešení,“ říká Cimický. Jeho slova by mohl potvrzovat fakt, že v lesíku, kde se rozhodla dobrovolně krásná Veronika odejít ze života, měla svého čtyřnohého miláčka. Brala ho jako jediného tvora na světě, který jí rozuměl?

Skládal písně o sebevrazích! Sám zabíjel!
Raper El Marón ze skupiny Masový Wrazi, vlastním jménem Marek Teplý
(33), byl loni odsouzen na 11,5 roku za vraždu. Na Silvestra 2014 se v baru v Třebíči opilý pohádal s jedním z hostů (†36). Popadl nůž a bodl ho do zad. Napadený zemřel v nemocnici.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.