Konec nadějím Michalákové: Ztratila oba syny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec nadějím Michalákové: Ztratila oba syny!

Eva Michaláková své syny už nesmí kontaktovat.
Eva Michaláková své syny už nesmí kontaktovat. (Foto: ara)

Konec nadějí pro Evu Michalákovou. Norský odvolací soud potvrdil, že ztrácí rodičovská práva k oběma synům. Navíc je nesmí kontaktovat.

Denise (11) a Davida (9) norská sociální služba odebrala Michalákové a jejímu muži před pěti lety kvůli podezření na zneužívání, zanedbávání a fyzické týrání. Chlapci vyrůstají odděleně ve dvou norských pěstounských rodinách.

Michaláková případ medializovala, a to jí nejspíš uškodilo. Loni jí norský soud odebral rodičovská práva, teď jeho rozhodnutí potvrdil i odvolací soud. „Děti zůstanou v pěstounské péči a soud oběma rodičům zakázal jakýkoli styk s nimi,“ shrnul rozhodnutí právní zástupce matky Pavel Hasenkopf. Adopci mladšího Davida však soud nepotvrdil a otci chlapců formální rodičovská práva potvrdil.

Přečtěte si
-bello-
2. 7. 2016 • 23:16

Zavřela bych ty, co rozhodli o odtržení sourozenců od sebe!!!!! Tohle nedělali ani komunisté, na které se tady svádí lautr všechno!

kiwi65
2. 7. 2016 • 20:08

Jen by mě zajímalo proč nevzali práva otcovi,když to podezření začalo u něj.Jinak Michaláková(i když se na fotkách vyparádí) mi připadá jako bejvalá fetka.Bůh ví proč jí ty děcka nechtějí vrátit?Kdyby byla tak vzorná,tak nevidím důvod.Zrovna tak jako kdyby je otec zneužíval,proč jemu zůstaly rodičovský práva a jí ne?Michaláková asi neříká celou pravdu a snaží se jen zviditelnit.Nevím,ale je to všechno divný.Obrázek ať si udělá každý sám....

zamlzena
2. 7. 2016 • 16:39

I u nás se děje často bezpráví. A v tomto případě nevíme, zda nějaké bylo. O příčinách a důsledku tady občan nic neví, tak se mu asi dost zbytečně věnuje pozornost / zda děti dostane, nebo nedostane, a dokonce se vměšuje i prezident/ . My nevíme nikdo přesně, co se v Norsku událo, a le víme leccos do se děje tady. Napříkald víme o tom, žeSlachta nebyl zbaven mlčenlivosti, ačkoliv nikdo přeci nevěděl, o čem mluvit chce. Nebo ano?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.