Běsnící otec (52) s pistolí: Holčičku (4) ochránili policisté se samopaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Běsnící otec (52) s pistolí: Holčičku (4) ochránili policisté se samopaly!

 Muže zpacifikovali ozbrojení policisté v neprůstřelných vestách.
Muže zpacifikovali ozbrojení policisté v neprůstřelných vestách. (Foto: Aktu.cz)

Děsivý večer prožila čtyřletá dívenka v Praze. Místo pohádky na dobrou noc se máma s otčímem (52) pohádali a ten vytáhl pistoli. Matce se podařilo prchnout, dítě zachránili až policisté.

Šarvátka mezi manželským párem se strhla v úterý večer v domě v ulici Nad Buďánkami. Rozzuřený muž (52) svou agresivitu vystupňoval až k tomu, že na ženu mířil nelegálně drženou zbraní. Vystrašené partnerce se podařilo z bytu a nakonec i z domu utéct. S nebezpečně rozparáděným a ozbrojeným nevlastním tatínkem zůstala uvnitř ale její dcerka (4,5).

Zoufalá žena přivolala policii. Na místo dorazili policisté se samopaly a v neprůstřelných vestách se snažili s mužem nejprve vyjednávat. Ten se ale vzdát nehodlal a začal demolovat byt. Byl stále agresivnější, a tak byla na místo povolána i zásahová jednotka. Obavy o zdraví dívenky ale byly příliš velké, a tak na ni velitel zásahu nečekal a ještě před jejím příjezdem poslal své muže do akce. Vnikli do bytu a agresivního muže zpacifikovali. Mezitím policistka prohledala celý byt. Holčičku našla živou a zdravou. Vyděšená se klepala strachy pod dekou. „Muž je podezřelý z nebezpečného vyhrožování a nedovoleného ozbrojování,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Agresorovi hrozí až tři roky vězení.
V tomto domě se dramatiská scéna strhla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.