Magie ve vaší domácnosti! Rady, jak se bránit zlým silám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Magie ve vaší domácnosti! Rady, jak se bránit zlým silám!

Na tom, jak bydlíte, skutečně záleží!
Na tom, jak bydlíte, skutečně záleží! (Ilustrační foto pixabay)

Většina z nás ho má... Ne hrad, možná ani dům ne, ale domov určitě. Nejsou to jen zdi, nábytek a dveře, které se zamykají na klíč, je to i místo, které jsme ovlivnili a které ovlivňuje nás. Každý zná ten zvláštní pocit, když vstoupíte do bytu, kde nikdo nežije. Nežije ani ten byt, jen čeká. A pak se někdo přistěhuje. Třeba právě vy...

Stěhování

Říká se, že je lepší dvakrát vyhořet, než se jednou stěhovat. Jistě, je to nadsázka, ale stěhování je akt, kterého se lidé oprávněně bojí. Je to předěl, který podstatně mění život.

Za důležité se považuje, za jakého počasí se stěhujete:
* Stěhování za sněhové bouře (asi ne příliš časté) věští mnoho peněz a blahobytu.
*Stěhování v období, kdy měsíc přibývá, zase zaručuje zvětšení rezerv v hospodaření nové domácnosti.
*Když se stěhujete za deště, čeká vás příval emocí (nepochybně, některé věci navlhnout neměly).
Důležité však je i který den v týdnu si ke stěhování vyberete.
Stěhování v pondělí zahání noční můry a zvětšuje vaše parapsychické schopnosti. Úterní stěhování by mělo zostřit rozum a vnímání, středa posílí vášně, čtvrtek přinese peníze a pátek harmonii do nového domu. Sobota je vhodná zejména, stěhujete li se do staršího domu, nedělní stěhování by mělo zaručovat úspěch.

Ve starém domě či bytě při stěhování zanechte nějakou peněžní částku, lhostejno, jak velkou. Přináší to štěstí vám i příštím nájemníkům.

*Velmi důležité jsou věci, které si do nového domova přinesete jako první:  
Sůl symbolizuje bohatství, chléb jídlo, košík plný ovoce, zeleniny, chleba a sýra by měl zajistit celkový blahobyt. Další přinesenou věcí by měl být stůl nebo židle, to zajistí domácnosti stabilitu.


V novém domě
Když poprvé přijdete do nového domu, či bytu, zapalte modrou nebo bílou svíčku a vonné tyčinky s nějakou sladkou vůní. Posaďte se, zavřete oči, projděte v představách všemi místnostmi, můžete klidně i novému domovu něco přívětivého říct, nebo si alespoň představit, jak se vám v něm bude šťastně žít.

Magická domácnost

Koberce – Koberce nejen zateplují a zútulňují byt, ale také určují povahu jednotlivých místností.
*Kulaté koberce symbolizují duchovno a klid, hodí se tedy do ložnic, jídelen a jiných »nepracovních« místností.
*Čtvercové nebo obdélníkové koberce naopak představují reálný svět, intelekt a techniku, a patří do kanceláří, pracoven a vstupních hal.
*Oválné koberce jsou univerzální.
Koberce můžeme použít i při čarování. Například, pokud máte pocit, že potřebujete víc peněz, položte pod koberec kus chaluhy, situace by se měla zlepšit. Také můžeme na koberec namalovat, nebo našít magické symboly a používat ho při kouzlech místo magického kruhu.

Hodiny – Hodiny jsou magickým kusem nábytku. Jistě si vybavíte nějakou pohádku, ve které hrály svou roli, možná i nějakou strašidelnou duchařskou historku o zastavených hodinách. V dnešních časech bateriových hodin nám to tak nepřijde, ale v časech, kdy se hodiny musely natahovat a poctivě každou hodinu odbíjely, bylo jejich zastavení považováno za znamení věštící neštěstí.


Zrcadlo – Každý zná pověru, že po rozbití zrcadla stihne viníka 7 let neštěstí. Jak kletbu odstranit? Je několik způsobů:
*Hoďte přes rameno špetku soli.
*Hned po rozbití zrcadla se třikrát otočte dokola po směru hodinových ručiček.
*Střepy z rozbitého zrcadla hoďte do ohně, až zčernají, pak rok počkejte a zakopejte je. Kletba bude zrušena.
*První noc poté, co zrcadlo rozbijete, zapalte sedm bílých svící a o půlnoci je všechny najednou sfoukněte.
*Dotkněte se střepem z rozbitého zrcadla nějakého náhrobku a kletba bude odvolána.
*No a poslední – nestresujte se.

Navzdory riziku rozbití totiž zrcadla přinášejí do domácnosti spíše štěstí, než smůlu a odpuzují zlo. Zrcadlo, zavěšené vedle stolu v jídelně nebo v kuchyni, přivolává blahobyt.
Důležitou součástí domácnosti je také osvětlení. Pořiďte si alespoň jednu olejovou lampu. Jsou relativně bezpečné a k meditacím se výborně hodí.

Postel – K málokterému kusu nábytku chová lidstvo takovou náklonnost jako právě k loži:
*Spánek s hlavou mířící k severu zvyšuje stabilitu, klid, prosperitu a pomáhá zotavit se z nemoci. Sever je také zdrojem magické síly.
*Východní směr je spojován s víru a duchovnem, mentální silou a svobodným myšlením. Tento směr je vhodný pro mnoho lidí, akceptuje přirozený běh nebeských těles, zato spaní s hlavou na jih podle tradice přináší únavu, nespavost a nemoci.
*Spánek s hlavou na západ posiluje okultní schopnosti, tvořivost, citlivost a je ideální pro umělce.
*Pokud trpíte nespavostí, zkuste si dát pod polštář svazek lístků nebo lazurit. Když je nespavost příliš úporná, ušijte si polštářek a naplňte ho celerovými semínky a bavlnou.
*Máte-li v plánu zábavnější využití postele, než je spánek, palte v ložnici pižmo, pačuli, rozmarýn nebo vanilku, pokoj se naplní sexuálními vibracemi.
Potíže se sexuální potencí může vyřešit trochu sušené pryskyřice dračí krve mezi prostěradly nebo snítka fíkových listů připevněná k posteli.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.