Dvojčata porodila současně! Jejich muži jsou bratři, švagři i strýčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvojčata porodila současně! Jejich muži jsou bratři, švagři i strýčkové!

Martin a Petr jsou bratři a zároveň i sobě švagry. Jejich partnerky Michaela a Martina jsou sestry dvojčata a zároveň sobě švagrové. Nyní v jeden den, v jedné porodnici přivedly na svět každá dcerku – Aničku a Natálku.
Martin a Petr jsou bratři a zároveň i sobě švagry. Jejich partnerky Michaela a Martina jsou sestry dvojčata a zároveň sobě švagrové. Nyní v jeden den, v jedné porodnici přivedly na svět každá dcerku – Aničku a Natálku. (Foto Facebook/Nemocnice Havlíčkův Brod)

Jsou bratři, zároveň sami sobě švagry a teď se v jeden den stali Petr a Martin i otci a strýčky. Ojedinělým dvojporodem se pyšní havlíčkobrodská nemocnice. Na porodním oddělení tam ve stejný den porodily jejich ženy, sestry Michaela a Martina z Polné na Jihlavsku.

A to není vše… Obě maminky čerstvě narozených děvčátek Aničky a Natálky jsou dvojčata!

Obě si vzaly za manžely dva profesionální hasiče, sourozence Petra a Martina. „Jsme vlastně bratři, švagři a strýčkové v jednom,“ žertují novopečení otcové. Své protějšky a potomky si z porodnice dovezou domů tento víkend a vypukne sláva. Oba otcové slouží na stejné hasičské základně v Polné. Navíc maminka Martina pracuje na operačním středisku hasičského záchranného sboru v Jihlavě.

„Zcela určitě se už pro šťastné tatínky něco v práci chystá. Nějaké překvapení čeká i na maminku Martinu,“ prozradila Aha! mluvčí krajských hasičů Petra Musilová.

Za zmínku stojí, že obě maminky porodily ve stejný den, přestože termíny porodů měla každá jiný. „Když jedna ze sester odešla do porodnice a dostala injekci na vyprovokování porodu, u druhé z holek doma v tu chvíli propukly porodní bolesti. To je co!“ pochlubila se Aha! jedna z kamarádek rodičů sester.

Přečtěte si
drobenakulata
25. 6. 2016 • 13:27

no jo ve stejny den meli 4 tak pichal kazdy s kazdym

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.