Smrt tříčlenné rodiny v Poděbradech: Hanička (†3) měla proraženou lebku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smrt tříčlenné rodiny v Poděbradech: Hanička (†3) měla proraženou lebku!

7. června - Po výbuchu z bytu šlehaly plameny a valil se kouř.
7. června - Po výbuchu z bytu šlehaly plameny a valil se kouř. (Foto Aha! – Jan Doležal, Aktu.cz)

Smrt Jiřího K. (†22), jeho manželky Marcely (†40) a dcery Haničky (†3) při požáru panelákového bytu v Poběbradech nezpůsobily plameny. Maminka s děvčátkem byly podle pitvy mrtvé už dřív!

Zdroj Aha! dokonce uvedl, že malé děvčátko mělo proraženou lebku! „Na základě předběžných výsledků nařízené soudní pitvy můžeme konstatovat, že žena s dítětem zemřely ještě v době před vznikem požáru. K úmrtí muže došlo až při požáru,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek k tragédii, která se odehrála 7. června odpoledne. Není tak vyloučeno, že případ vyšetřovaný jako obecné ohrožení, bude překvalifikován na dvojnásobnou vraždu a sebevraždu.


Otec kupoval benzin
O tom, že rodinu zřejmě nezabil výbuch s následným požárem, mluvili sousedé z paneláku hned po explozi. Ti Jiřího K. dokonce viděli, jak si v osudný den nese do bytu kanystr s benzinem. „Sháněl se po něm už předtím. Tvrdil, že ho potřebuje do sekačky. Zahradu přitom ale neměli,“ řekla jedna z obyvatelek domu. Podle informací Aha! byly po bytě rozmístěny pevné podpalovače (PEPO). Těla údajně hasiči nalezli na posteli v poloze, kdy Jiří ležel na ostatcích manželky s dcerou.
17. června - Včera už dělníci byt vyklízeli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.