Originální Milka loď poprvé v České republice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Originální Milka loď poprvé v České republice!

 (Milka)

Hledáte víkendovou zábavu pro celou rodinu? Přijďte si užít den plný jedinečných zážitků na loď plnou jemnosti. Muhboot letos poprvé pluje po českých řekách a po víkendu v Poděbradech se v tomto týdnu zastaví v Mělníku. Plavby včetně doprovodného programu v přístavu jsou pro všechny návštěvníky zdarma.

Muhboot svou českou pouť odstartovala v Poděbradech v přístavu Marina. Nyní míří do Mělníku, kde bude následující víkend od 17. do 19. června kotvit u přístavního mola v Plavební ulici. První prázdninový víkend se na ni mohou těšit v Litoměřicích, poslední zastávkou Milka lodi bude Praha, kde v červenci na celých 9 dnů zakotví na Rašínově nábřeží.

Ve všech městech loď vyjíždí na pravidelné plavby okolím, během nichž může každý cestující najít jemnost přímo na palubě a získat tak jednu ze sladkých cen. V přístavech se můžete těšit na zábavný doprovodný program pro celou rodinu. Přijďte si zkusit ulovit co nejvíce ryb na čas nebo složit svou vlastní Muhboot. Pro nejmenší budou připraveny omalovánky a skákací trampolína.

Doprovodný program a plavby na lodi jsou zdarma! Vezměte celou rodinu a přijďte společně strávit jemné chvilky na loď, která u nás nemá obdoby.

Muhboot v České republice:

17. – 19. června Mělník (přístav v Plavební ulici)

1. – 3. července Litoměřice (přístav na Lodním náměstí)

9. – 17. července Praha (náplavka na Rašínově nábřeží za železničním mostem)

Více informací najdete na www.jemnostnajdesuvnitr.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.