Syna (1,5) půjčovala k sexuálním hrátkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syna (1,5) půjčovala k sexuálním hrátkám!

To, co udělala máma vlastnímu miminku, nemá obdoby...
To, co udělala máma vlastnímu miminku, nemá obdoby... (Profimedia.cz)

Jak to tohle může udělat máma vlastnímu dítěti? Denisa K. (23) z Havlíčkobrodska dlužila vzdálenému bratranci Pavlu Š. (28) z Prahy peníze, aby je nemusela vracet, půjčila mu syna (tehdy 1,5) k sexuálním hrátkám. A to není vše...

Když pak potřebovala další peníze, poskytla mu nebohého kloučka znovu. U zneužívání údajně byla přítomna a vše fotila. Děsivý čin vyplul na povrch poté, co policisté snímky zachytili na internetu.

Ani v jednom případě dítě neutrpělo tělesnou újmu. „To ale nesnižuje závažnost a nebezpečnost jednání obou obviněných. A nemá to vliv na současnou právní klasifikaci věci,“ uvedl kriminalista Pavel Kubiš. Matce hrozí až dvanáctiletý trest, muži dvacet let až doživotí.

Předtím unesli holčičku

Ještě strašnější je, že dvojice spolu v květnu 2012 unesla z domu v sousední obci spící dívenku (tehdy 1,5), kterou se za vsí Pavel K. pokusil znásilnit. „Ona hlídala, když on přes zahradu vnikl do domu, kde dítě spalo. Pak děvčátko nechali na odlehlém místě,“ řekl Pavel Kubiš. Holčičku tehdy naštěstí včas našli sousedé, únoscům se podařilo zmizet. Nezanechali žádné stopy a pátrání po nich bylo neúspěšné. K činu se úchyl přiznal až nyní.

Kriminalista Pavel Kubiš

Přečtěte si
hejhej
4. 6. 2016 • 11:51

Ne matka, ale odporná zrůda, hovado, úchylačka, ***, jenom ne člověk. Předhodit zrůdu muslimákům, ať si nadrženi primitivivé příjdou na své i s tím jejím zrůdným, úchýlným bratrancem. A nakonec sterilizovat, aby se taková hovada nemohly rozmnožovat. Ale to by tady musely být zákony, které chrání ubližené, zatím je to, zdá se naopak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.