Týranou fenku zachránili strážníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Týranou fenku zachránili strážníci!

Aischa už je naštěstí v bezpečí.
Aischa už je naštěstí v bezpečí. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

Fenka Aischa (13, na snímku) musí trpět šílenými bolestmi. Má poraněnou páteř, nemůže chodit, byla hladová a dehydratovaná.

V takto zuboženém stavu ji našli karlovarští strážníci. „Bez lidské pomoci se nebyla schopna postavit na nohy. Její majitel se před námi raději zamkl v bytě. Na místo jsme tak přivolali veterináře, který fenku prohlédl a rozhodl o umístění do útulku,“ říká velitel strážníků Marcel Vlasák. Případ řeší pro podezření z týrání i státní policie, tyranovi hrozí až tři roky vězení.

Přečtěte si
-bello-
2. 6. 2016 • 00:52

Jsem ráda, že konečně odsouhlasili, že zvíře není věc, jenže ty tresty za to mučení nepadaj.Snad od té dpoby byl 1-2, to je všechno. Páteř jí poranil, že s ní o něco mrsknul? Feťák? Cikán ? ( není pravda, že cikán miluje zvířata a děti, to jsou kecy!!!) Psa si pořídí a pak vyhodí, nebo muč a dítě si pořídí když je namazanej pak na něj otevře okno do průvanu a šup se ho zbavit do nemocnice a brát přídavky.A jen je dobrý tak zas.Cikáně mučený taky není ojediněnlý jev i cigára si o něj típají.

tenerife
1. 6. 2016 • 18:37

Naše fenečka se také jmenuje Ajša, je to russell terier,čili točí s celou naší rodinou, má nás omotané okolo packy, moc ji milujeme, když čtu toto,tak toho padoucha pověsit málo, doufám, že se z toho holka dostane.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.